Abordare personalizată

Deși există o multitudine de website-uri în domeniu și nenumărate oferte de pachete turistice, câteodata pur și simplu nu găsești ceea ce cauți. Sau nu ai timp pentru a filtra toate variantele și cu toții am observat că timpul în zilele noastre e din ce în ce mai puțin. La fel cum pentru construirea unei case e nevoie de ingineri și arhitecți și în turism e nevoie de oameni pregătiți care să îți asculte dorințele, să proceseze informația transmisă și să îți ofere cea mai bună variantă.

Aici intervin specialiștii noștri. Vrem să-ți ascultăm povestea. Vrem să știm de ce vrei să mergi în locurile în care vrei să mergi, care e sentimentul pe care îl cauți? Să ne povestești pe unde ai călătorit până în momentul de față, ce ți-a plăcut și ce nu în respectivele destinații. Care-ți sunt așteptările raportate la bugetul alocat călătoriei? Te gândești la o călătorie mai ieșită din comun? Sunt multe detalii care fac diferența.

Pentru că știm cât de mult contează toate acestea, ofertele taylor made sunt principalul nostru focus. Te invităm să ne contactezi și să ne împărtășești în detaliu dorințele tale.

Cum se desfășoară experiența cu unul dintre specialiștii noștri:
  • Stabilim o modalitate de contact (telefon, email, skype, whatsapp, etc)
  • Avem o discuție deschisă și informală legată de călătoria dorită – perioadă, număr de persoane, bugetul disponibil, tipologia de călător, servicii suplimentare
  • În funcție de complexitatea cererii și de perioada solicitată vom acorda un deadline până la care vom transmite pe email o primă propunere (perioada de procesare poate dura de la câteva ore până la 3-4 zile)
  • Urmează retușarea sejurului, dacă este cazul (modificarea perioadei, ștergerea/adăugarea unor destinații, alte variante de cazare, etc)
  • În momentul în care s-a ajuns la o variantă finală se stabilesc detaliile legate de rezervări și termenele de plată, se întocmește contractul cu turistul și se discută (dacă este cazul) despre vize, alte documente necesare și sfaturi utile pentru călătorie
  • În perioada rămasă până la începerea călătoriei, precum și de-a lungul desfășurării acesteia, specialistul nostru va sta la dispoziția voastră pentru orice informații și asistență
  • La întoarcerea din călătorie, specialistul în turism va lua legătura cu voi pentru a primi un feedback referitor la experiența trăită*

Pentru a lua legătura cu noi în vederea construirii unui pachet taylor made, te rugăm să ne contactezi cu ajutorul formularelor de contact de pe site, pe email, la telefon sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

*Ținem foarte mult la feedbackul vostru deoarece este pentru noi o modalitate prin care învățăm și ne perfecționam serviciile, așa că vă încurajăm să ne răspundeți chiar dacă nu veți achiziționa pachetele și serviciile noastre.