Vacanță Tenerife – De La Nord La Sud | Mandala Travel Agency

Vacanță Tenerife – de la Nord la Sud

de la 1.390€ de persoană

Descriere Sejur

Tenerife, 10 de nopți de cazare – Best Value: de la 1.390 euro/persoana

 • Vacanța ta în Tenerife, așa cum o visezi! Alege acest pachet flexibil pentru a explora insula în ritmul tău. Beneficiază de:
  • Zbor către Tenerife din Cluj-Napoca, București sau Budapesta.
  • Cazare 5 nopți în fermecătorul Puerto de la Cruz și 5 nopți în Playa de las Americas sau Adeje, în hoteluri de 4*.
  • Mic dejun inclus pentru a-ți începe ziua cu energie.
  • Consultanță turistică bazata pe experienta noastra de 3 ani in Tenerife, pentru a profita la maxim de vacanță.
  • Pachetul nu include bagaj de cală, închiriere de mașini sau excursii opționale.

Prietenii nostri de la Rotund Perfect au facut cel mai tare vlog despre experienta lor in calatorie, pe care-l puteti viziona aici!


Oferte Tenerife:

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Tenerife

All year round Cea mai bună perioadă!

Opțiuni cazare

Hotel Guayarmina Princess 4*(Adults Only) (Costa Adeje)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 200 m de plaja Fanabe, la 10 minute distanță de Parcul Tematic Siam Buget: Ridicat Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 21 metri pătrați  Alte informații: 2 piscine pentru adulți, 2 terase, 2 restaurante, indoor & outdoor bar, lounge Spa/zonă de relaxare, servicii de înfrumusețare, umbrele de plajă, bar la piscină, live music, prosoape de piscină,masaj (cost suplimentar)

Hotel Sol Costa Atlantis 4* (Puerto de la Cruz)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 50 m de Martianez Beach, în centrul orașului și la o distanță de 3 km de Loro Parc.   Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 29 metri pătrați  Alte informații : piscine exterioară și centru spa,circuit termal cu saună, baie turcească fiecare cameră are balcon, restaurant cu mic dejun tip bufet și mâncăruri spaniole la masa de cină, indoor & outdoor bar, centru fitness.

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz este în esență un oraș tradițional canariot, unde veți găși cea mai mare comunitate de Portuenses, adevărații locuitori ai insulei. Situat la poalele Văii Orotava, Puerto de la Cruz este înconjurat de plantații de bananieri, vegetație luxuriantă și plajele cele mai spectaculoase ( suntem subiectivi aici ) ale insulei. Cele mai multe sunt ascunse și aproape inaccesibile, însă cu puțin noroc veți ajunge la ele.

O promenadă lungă de câțiva kilometri te plimbă din Playa Jardin și până la Lago Martianez, perfectă pentru plimbarea de seară și admirat valurile Atlanticului. Aici, terase lângă terase, muzică live, restaurante cu meniuri cu specific internațional și centrul vechi ce încorporează case din secolul 17 și un fort din secolul 18. Un amalgam de nou cu vechi, de autentic și comercial, zgomotos și plin de viață.

Loro Parc

Loro Parc este o grădină zoologică mică dar plină de farmec și cu o “inimă” mare ce cucerește pe toți prin istoria sa și acțiunile continue de salvare a speciilor pe cale de dispariție. Vedetele parcului ? Sunt cele 6 orci salvate de la moarte sigură ce împreună cu îngrijitorii și antrenorii lor fac un show ce te lasă mut ( și mai ales ud) de uimire. Apoi sunt miile de papagali (Loro înseamnă papagal) și este defapt “vinovatul principal” pentru existența parcului fondat în 1972 cu 130 de papagali de un om de afaceri german. O să vă cucerească pinguinii și o suricată simpatică ce își face cu sârguință datoria de “watch guard”.

Sună acum!