Vacanta De Vis In Madeira – Explorează Perla Atlanticului | Mandala Travel Agency

Vacanta de vis in Madeira – Explorează Perla Atlanticului

de la 990€ de persoană

Descriere Sejur

Pachetul nostru include:

 • Zbor dus-întors din Cluj-Napoca, București sau Budapesta către Madeira
 • Taxe de aeroport și un bagaj de mână (max. 10 kg)
 • Transfer privat aeroport – hotel – aeroport
 • Cazare 10 nopți cu mic dejun inclus
 • Asistență turistică personalizată

Nu sunt incluse:

 • Asigurare medicală și storno
 • Excursii opționale și alte activități
 • Bagaje de cală

Rezervați acum vacanța perfectă în Madeira! Contactați-ne pentru o ofertă personalizată și lăsați-ne să creăm un itinerar de neuitat pe această insulă spectaculoasă.

Descoperiți Madeira, o insulă vulcanică unică în inima Oceanului Atlantic. Această destinație de vis vă așteaptă cu peisaje uluitoare, o climă blândă pe tot parcursul anului, aventură, gastronomie locală delicioasă și experiențe memorabile.

Madeira, situată în mijlocul Atlanticului, face parte dintr-un arhipelag alcătuit din patru insule vulcanice. Această insulă unică, împreună cu surorile sale mai mici – Porto Santo, Desertas și Selvagens – formează un peisaj geologic impresionant. Madeira însa, în mod special, strălucește prin diversitatea sa.

Cand sa mergi in Madeira?

Madeira se bucură de un climat subtropical privilegiat, cu temperaturi plăcute tot timpul anului. Sezonul de vârf este între lunile aprilie și iunie sau septembrie și octombrie, când vremea este ideală pentru explorat. Dar adevărata frumusețe a insulei poate fi experimentată oricând!

Iernile sunt blânde, cu temperaturi medii de 17°C, în timp ce verile sunt plăcute și calde, cu temperaturi medii în jur de 25°C. Acest climat susține o biodiversitate impresionantă și a o vegetatie luxurianta.

Recomandarea noastra este sa iti planifici vacanta in Madeira primavara, între lunile februarie și aprilie. Primăvara este anotimpul perfect pentru a vedea insula înflorind în toată splendoarea sa.

Gastronomie și restaurante superbe în Madeira

Scena culinară din Madeira este diversă și vibrantă. De la restaurante tradiționale la cele cochete, specializate în fructe de mare proaspete, bucătăria din Madeira va încânta orice pasionat de mâncare. Nu uitați să savurați și vinul de Madeira, faimos în întreaga lume.

Top 10 atracții naturale din Madeira pe care nu trebuie sa le ratezi

 1. Pico Ruivo – este cel mai înalt vârf din Madeira, oferind priveliști panoramice uimitoare ale insulei și ocazional, chiar și deasupra norilor. Traseele către vârf sunt bine marcate și oferă diferite grade de dificultate, astfel încât drumeții, indiferent de nivel, pot urca pe acest varf.
 2. Levadele – sunt canale de irigație specifice Madeirei, dar ele oferă și oportunități unice de drumeție. Pe lângă scopul lor funcțional, levadele te conduc prin peisaje pitorești, păduri de laur și pe lângă cascade spectaculoase.
 3. Grutas de São Vicente – aceste peșteri vulcanice sunt mărturii ale originii geologice a insulei. Formațiunile stâncoase și lacurile subterane din Grutas de São Vicente oferă o incursiune în istoria geologică a Madeirei.
 4. Ponta de São Lourenço – O peninsulă sălbatică, este un contrast față de vegetația luxuriantă a insulei, prezentând o latură mai aridă și stâncoasă a Madeirei.
 5. Jardim Botânico da Madeira – Acest grădină botanică este un testament al biodiversității uimitoare a insulei. Cu sute de specii de plante, atât endemice cât și exotice, este un loc de vis pentru botaniști și amatori deopotrivă.
 6. Praia Formosa – cea mai mare zonă de plajă din Madeira
 7. Parcul Natural da Madeira – acoperind aproximativ două treimi din insulă, acest parc este casa multor specii endemice și oferă o multitudine de trasee pentru drumeții și explorare.
 8. Cascada Risco – situată în Rabaçal, această cascadă este un spectacol care merită explorat mai ales după ploile abundente, când curge cu un debit sporit.
 9. Miradouro da Eira do Serrado – un punct de observație natural, oferind vederi impresionante asupra văii Nun și a orașului Curral das Freiras.
 10. Lagoa do Vento – un lac de munte pitoresc, înconjurat de verdeață luxuriantă și formațiuni stâncoase, Lagoa do Vento este un refugiu liniștit pentru cei care doresc să se conecteze cu natura

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Madeira

Aprilie - Iunie, Septembrie - Octombrie Cea mai bună perioadă!
Restul lunilor Sezon de mijloc

Opțiuni cazare

Terrace Mar Suite Hotel 4* – TripAdvisor

1980 euro/ pachet 2 persoane/ cazare in junior suite

2190 euro/ pachet 2 persoane/ cazare in junior suite superior

 

Allegro Madeira Hotel Adults Only 4* (Funchal) – TripAdvisor

2390 euro/ pachet 2 persoane/ cazare in junior suite sea view

 

Caju le Petit Hotel 4* – TripAdvisor

2590 euro/ pachet 2 persoane/ cazare in camera superioara

Sună acum!