Vacanta In Filipine: Manila, Coron & El Nido (Palawan) | Mandala Travel

Vacanta in Filipine: Manila, Coron & El Nido (Palawan)

de la 2590€ de persoană

Descriere Sejur

Tarif pachet: de la 2590 euro/persoană

Tarifele includ:

 • Zbor Cluj/Budapesta/București – Manila și retur (1 escală pe sens)
 • Zbor Manila – Coron (zbor direct)
 • Zbor Coron – El Nido (zbor direct)
 • Zbor El Nido – Manila (zbor direct)
 • Taxe de aeroport și bagaje (1 x bagaj de cală max 20 kg/persoană + 1 x bagaj de mână max 8 kg/persoană)
 • cazare 1 noapte în Manila la Admiral Hotel Manila – Mgallery 5* la sosire
 • cazare 5 nopți in Coron la Bacau Bay Resort Coron 4* (Busuanga Island)
 • cazare 6 nopți în zona El Nido (Palawan) la The Funny Lion El Nido 3*+
 • cazare 1 noapte în Manila la Admiral Hotel Manila – Mgallery 5* înainte de retur
 • Mic dejun în toate locațiile
 • Asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei. Adriana a calatorit in Filipine si te poate ajuta cu sfaturi si ponturi.

Cazare si activitati in Manila

Cazare: Admiral Hotel Manila – MGallery 5*

Admiral Hotel Manila este un hotel boutique de lux situat pe Roxas Boulevard, oferind o combinație de design clasic și modern filipinez-spaniol. Hotelul este renumit pentru priveliștile sale spectaculoase asupra golfului Manila și pentru serviciile sale de înaltă calitate.

Activități în Manila

Manila, capitala vibrantă a Filipinelor, este un oraș plin de viață și istorie, oferind o gamă variată de activități pentru turiști. Iata cateva din cele mai interesante activități pe care le puteți face în Manila.

Intramuros

Intramuros este centrul istoric al Manilei, construit în perioada colonială spaniolă. Aici puteți vizita:

 • Fort Santiago: Un fort istoric unde eroul național Dr. Jose Rizal și-a petrecut ultimele zile.
 • Biserica San Agustin: Cea mai veche biserică de piatră din Filipine, inclusă în patrimoniul UNESCO.
 • Casa Manila: Un muzeu ce recreează viața din perioada colonială, cu decorațiuni și mobilier din secolul XIX.

Rizal Park Parcul Rizal este dedicat eroului național Dr. Jose Rizal și este un loc ideal pentru plimbări. Aici puteți vizita monumente istorice și grădini tematice.

Catedrala din Manila Situată în Intramuros, această catedrală este una dintre cele mai admirate structuri religioase din Manila, combinând stiluri arhitecturale renascentiste, romanice și neobizantine.

Cartierul Chinezesc (Binondo) Binondo este cel mai vechi Chinatown din lume, oferind o experiență culturală unică cu piețe vibrante și restaurante autentice.

Street Food Manila este renumită pentru mâncarea stradală delicioasă și accesibilă. Încercați delicatese locale precum pork silog, chicken adobo și lechon. Nu ratați deserturile tradiționale precum leche flan și halo-halo.

Cluburi și Baruri Manila are o viață de noapte vibrantă, cu cluburi și baruri pentru toate gusturile:

 • Revel at The Palace: Un club de lux popular printre localnici și turiști, cunoscut pentru decorul său opulent și DJ-ii internaționali.
 • Black Market: Un club underground în stil industrial, cunoscut pentru muzica sa variată, de la drum and bass la hip hop.
 • Royal Night Club: Situat pe General Luna Street, acest club are un decor inspirat de arhitectura franceză și engleză și oferă o experiență de clubbing de înaltă calitate.

Baruri Tematice Manila oferă o varietate de baruri tematice unice:

 • Blind Pig: Un bar în stil speakeasy, cunoscut pentru cocktailurile sale rafinate și atmosfera intimă.
 • Hobbit House: Un bar tematic inspirat de universul lui Tolkien, cunoscut pentru personalul său și atmosfera vibrantă.

4. Activități în Aer Liber

Districtul Makati Makati este recunoscut pentru numărul mare de malluri cu magazine exclusiviste, restaurante și hoteluri de lux. Este, de asemenea, unul dintre centrele financiare ale capitalei filipineze.

Cazare si activitati in Coron (Busuanga Island)

Cazare: Bacau Bay Resort Coron 4*

Bacau Bay Resort Coron este situat pe insula Busuanga și oferă facilități moderne, inclusiv o piscină și servicii de înaltă calitate. Resortul este ideal pentru relaxare și explorarea atracțiilor naturale din zonă.

Coron, situat pe insula Busuanga în provincia Palawan, este un paradis tropical cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase, apele cristaline și activitățile de aventură. Cele mai interesante activități pe care le puteți face în Coron.

Tururi de Insule Coron este renumit pentru tururile sale de insule, care oferă oportunități excelente de explorare și relaxare. Printre cele mai populare destinații se numără:

 • Kayangan Lake: Considerat unul dintre cele mai curate lacuri din Asia, Kayangan Lake este cunoscut pentru apele sale limpezi și peisajele impresionante. Vizitatorii pot înota, face snorkeling și explora peșterile din jur.
 • Barracuda Lake: Acest lac este faimos pentru temperaturile sale variabile și apele cristaline. Este un loc popular pentru scufundări, oferind o experiență unică datorită combinației de apă dulce și sărată.
 • Twin Lagoons: Aceste lagune gemene sunt accesibile printr-o deschidere subacvatică sau o scară în timpul mareei joase. Apele lor turcoaz și peisajele stâncoase fac din Twin Lagoons un loc de neuitat pentru înot și snorkeling.

Scufundări la epavele din Al Doilea Război Mondial 

 • Irako Maru: O epavă bine conservată, situată la o adâncime de aproximativ 40 de metri, ideală pentru scafandri avansați.
 • Akitsushima: O epavă de hidroavion japonez, situată la o adâncime de aproximativ 36 de metri, oferind o experiență unică de scufundare.
 • Olympia Maru: O epavă de marfă, situată la o adâncime de aproximativ 30 de metri, accesibilă pentru scafandri intermediari și avansați.

Recifele de Corali Pe lângă epave, Coron oferă și recife de corali spectaculoase, ideale pentru snorkeling și scufundări:

 • Siete Pecados: Un loc popular pentru snorkeling, cunoscut pentru biodiversitatea sa marină și coralii colorați.
 • Coral Garden: Un loc de scufundare renumit pentru grădinile sale de corali și viața marină diversă.

Maquinit Hot Springs Maquinit Hot Springs este unul dintre puținele izvoare termale cu apă sărată din lume. Situate într-un cadru natural pitoresc, aceste izvoare sunt ideale pentru relaxare după o zi de explorare. Apele calde, cu temperaturi de aproximativ 40 de grade Celsius, sunt cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice.

Drumeții

Mt. Tapyas – este unul dintre cele mai accesibile și populare puncte de drumeție din Coron. Urcarea pe acest munte implică aproximativ 700 de trepte, dar efortul este răsplătit cu o priveliște panoramică spectaculoasă asupra insulei și a apusului de soare. La vârf, veți găsi o cruce uriașă și o platformă de observare.

Safari Park Pentru cei interesați de fauna sălbatică, Calauit Safari Park oferă o experiență unică. Situat pe insula Calauit, parcul găzduiește o varietate de animale exotice.

Cazare si activitati in El Nido (Palawan)

Cazare: The Funny Lion El Nido 3*+

The Funny Lion El Nido este un hotel de 3 stele plus, oferind camere confortabile și facilități moderne. Este situat într-o zonă pitorească, ideală pentru explorarea atracțiilor naturale din El Nido.

El Nido, situat în provincia Palawan, este una dintre cele mai frumoase destinații din Filipine, cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase, apele cristaline și activitățile de aventură. 

1. Island Hopping

Tururi de Insule El Nido este renumit pentru tururile sale de insule, care oferă oportunități excelente de explorare și relaxare. Printre cele mai populare destinații se numără:

 • Big Lagoon: Situată pe insula Miniloc, Big Lagoon este cunoscută pentru apele sale turcoaz și stâncile de calcar impresionante. Accesul se face printr-un canal îngust și superficial, ideal pentru caiac și snorkeling.
 • Small Lagoon: De asemenea, situată pe insula Miniloc, Small Lagoon oferă o experiență similară cu Big Lagoon, dar într-un cadru mai intim și ascuns.
 • Secret Lagoon: Această lagună ascunsă este accesibilă printr-o deschidere mică în stânci și oferă un peisaj spectaculos înconjurat de stânci înalte.
 • Seven Commandos Beach: O plajă mare, ideală pentru relaxare după o zi de explorare. Aici veți găsi baruri, hamace, leagăne de copaci și terenuri de volei.

2. Plaje

Nacpan și Calitang Beach Aceste plaje gemene sunt cunoscute pentru nisipul lor alb și peisajele spectaculoase. Nacpan Beach este mai lungă și mai populară, în timp ce Calitang Beach oferă o experiență mai liniștită și mai retrasă.

Papaya Beach Accesibilă prin tururile de insule, Papaya Beach este o plajă pitorească cu nisip alb și ape cristaline, ideală pentru relaxare și snorkeling.

3. Scufundări

Locuri de Scufundare El Nido oferă peste 40 de locuri de scufundare, inclusiv grădini de corali și pereți verticali. Printre cele mai populare locuri se numără:

 • Dilumacad Island (Helicopter Island): Cunoscută pentru recifele sale de corali și viața marină diversă.
 • South Miniloc: Un loc popular pentru scufundări, cunoscut pentru coralii săi colorați și peștii tropicali.

4. Drumeții și Aventură

Taraw Peak Taraw Peak este unul dintre cele mai accesibile și populare puncte de drumeție din El Nido. Urcarea pe acest vârf implică aproximativ 45 de minute de escaladare pe stânci ascuțite, dar efortul este răsplătit cu o priveliște panoramică spectaculoasă asupra El Nido și a insulelor din jur. Este recomandat să faceți această drumeție la răsărit pentru a evita căldura și pentru a vă bucura de priveliștile uimitoare.

Taraw Cliff Canopy Walk Pentru cei care doresc o experiență mai puțin intensă, Canopy Walk oferă o priveliște elevată asupra golfului El Nido, cu măsuri de siguranță suplimentare, cum ar fi balustrade de cablu și poduri suspendate.

Acest pachet de călătorie oferă o combinație perfectă de explorare urbană, aventuri în natură și relaxare pe plajele paradisiace ale Filipinelor.

Opțiuni cazare

Sună acum!