Descopera Dubai - Plaja, Lux Si Arhitectura Emblematica

Descopera Dubai – plaja, lux si arhitectura emblematica

de la 1790€ de persoană

Descriere Sejur

Preț: 1.790 euro.

Explorează orașul fascinant al nisipurilor aurii cu un pachet complet care include:

  • Zbor direct Cluj-Napoca – Abu Dhabi și retur
  • Taxe de aeroport și bagaje de cală
  • Transfer confortabil de la/către aeroport Abu Dhabi – Dubai
  • Cazare 7 nopți la Roda Amwaj Suites 4*, un hotel elegant situat pe malul mării
  • Mic dejun delicios inclus în fiecare zi
  • Asistență turistică permanentă din partea echipei noastre dedicate

Dubai este un oraș plin de atracții turistice impresionante, pe lângă faimosul Burj Khalifa. Iată câteva dintre cele mai bune locuri de vizitat în Dubai:

1. Dubai Frame

Dubai Frame este o structură impresionantă de 150 de metri înălțime, care oferă priveliști panoramice ale orașului. Din vârful său, poți vedea atât partea modernă a Dubaiului, cât și vechiul Dubai. Pasarela de sticlă dintre cele două turnuri verticale oferă o experiență unică.

2. Fântâna din Dubai

Situată la baza Burj Khalifa, Fântâna din Dubai este una dintre cele mai mari fântâni arteziene muzicale din lume. Jeturile de apă pot ajunge până la 150 de metri înălțime și sunt sincronizate cu muzica și luminile, oferind un spectacol captivant, mai ales seara.

3. Dubai Museum of the Future

Muzeul Viitorului este una dintre cele mai noi atracții din Dubai, unde poți explora inovațiile tehnologice și viziuni futuriste în domenii precum transportul, energia și sănătatea. Clădirea în sine este o capodoperă arhitecturală.

4. Dubai Marina

Dubai Marina este un cartier modern, cunoscut pentru zgârie-norii săi impresionanți și promenada sa pitorească. Aici poți face plimbări cu barca, poți vizita restaurante de lux și te poți bucura de viața de noapte vibrantă.

5. Alserkal Avenue

Situată în Al Quoz, Alserkal Avenue este cea mai artistică zonă din Dubai, cu numeroase galerii de artă, expoziții și cafenele trendy. Este locul perfect pentru a explora scena artistică contemporană a orașului.

6. Dubai Desert Safari

O excursie de safari în deșert este o experiență de neuitat, care îți oferă ocazia de a explora deșertul arabic, de a face sandboarding, plimbări cu cămila și de a te bucura de un ospăț tradițional sub cerul înstelat.

7. Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden este cea mai mare grădină naturală de flori din lume, cu peste 50 de milioane de flori și 250 de milioane de plante. Este un loc minunat pentru a te relaxa și a te bucura de frumusețea naturii.

8. Muzeul Dubai

Situat în vechiul Al Fahidi Fort, Muzeul Dubai oferă o incursiune în istoria și cultura tradițională a orașului. Este un loc ideal pentru a înțelege mai bine trecutul Dubaiului și evoluția sa rapidă.

9. Atlantis The Palm

Acest hotel iconic situat pe Palm Jumeirah oferă o gamă largă de activități, inclusiv parcuri acvatice, acvarii și restaurante de top. Este o destinație de neratat pentru familii și iubitorii de aventură.

10. Al Seef

Al Seef este o zonă istorică situată pe malul Dubai Creek, care combină elemente tradiționale cu cele moderne. Aici poți explora piețele tradiționale, restaurantele și muzeele, oferind o experiență autentică a culturii emirateze.

Aceste locații oferă o varietate de experiențe, de la explorarea istoriei și culturii locale la aventuri moderne și relaxare, asigurându-ți o vacanță memorabilă în Dubai.

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Dubai

Octombrie - Martie Cea mai bună perioadă!
Septembrie, Aprilie, Mai Sezon de mijloc

Opțiuni cazare

Cazare Dubai

Roda Amwaj Suites 4*  zona Dubai Marina

  • cazare in apartament cu 1 dormitor si mic dejun

Hotelul se afla la o distanta mica de statiile de metrou, de unde se ajunge usor din centru pana in Dubai Marina si in multe alte locatii. Noi va recomandam sa tineti cont ca in weekend (vineri si sambata, duminica fiind ca la noi ziua de luni) in orele de varf este foarte aglomerat. Pentru alte zone, puteti lua linistiti taxiul, dar sa aveti cash la voi, deoarece pot exista problema la plata cu cardul.

Sună acum!