The Best of Portugalia Extended Tour – 10 nopți

Portugalia (0)
de la/pe persoană 1.390 
 • Acasă
 • The Best of Portugalia Extended Tour – 10 nopți
 • Sejur Lung
 • Calator Solo
 • Explorator
 • Fun

harta tur

Harta Traseu


Descriere Sejur

Dacă ai mai mult timp la dispoziție și îți dorești o vacanță cu mai multe zile la plajă, care să includă ce are Portugalia mai bun, îți recomandăm acestă variantă extinsă a turului nostru ”The Best of Portugalia” în care vei petrece 3 nopți în Porto și 7 nopți în Algarve. Vei avea astfel și mai mult timp să descoperi frumusețile sudului, să explorezi mai multe plaje și să te relaxezi sub soarele primitor al acestor meleaguri. Am inclus și aici o mașină închiriată pentru zona de sud. O să fie o călătorie de vis și-ți vom oferi toate sfaturile pentru a ne asigura că va ieși așa cum îți dorești.

Principalele Repere

Un oraș atât de frumos, de cochet și de-a dreptul fermecător! Străduțe cu case frumos aranjate, bine cunoscutele ”azulejos” peste tot, studenți în robe negre care te vor duce cu gândul la Harry Potter (de aici s-a inspirat autoarea cărților), cafenele șic, plaje pentru toate gusturile destul de aproape de centru, priveliștea de pe podul Dom Luis I, artiștii care își etalează talentele pe stradă, aerul relaxat și un strop de miros de ocean. Porto depășește așteptările, e ca și cum ai fi în mai multe orașe în același timp. Așa ne-a spus prima noastră cunoștință din Porto când am ajuns, și chiar așa a fost. Va trebui să vă convingeți la rândul vostru că așa e. 😉

Sudul Portugaliei e o altă planetă. E un loc în care stâncile ies din apă și formează în combinație cu oceanul niște peisaje pe care nu le-am găsit nicăieri altundeva în Europa până acum. Unde mai pui că vremea bună ține câteodată și până în noiembrie, așa că poți veni aici când acasă începe să fie gri și pur și simplu mai vrei un pic de vară în viața ta. Excursii cu kayakul printre zecile de grote, plimbări cu mașina de-a lungul coastei (mașină pe care e musai să o ai în această locație, așa că am inclus-o deja în pachet), plimbări la asfințit pe stâncile care străjuiesc oceanul, școli pentru surf și plaje fără sfârșit. Lagos, Praia da Rocha, Sagres, Portimao, Falesia, Faro. De la est la vest sunt aproximativ 165 de km, așa că ai toate șansele să explorezi la maxim toate locațiile de aici. Și să te întorci cu sute de povești și imagini în minte.


Agendă Sezon

Prețul pachetului este informativ și poate fluctua în funcție de perioada aleasă pentru călătorie, hotelul ales sau modificările în tarifele biletelor de avion.

Pachetul include

 • zbor Cluj Napoca/ București/ Timișoara - Porto (o escală indiferent de orașul de plecare)
 • zbor retur Faro - Cluj Napoca/ București/ Timișoara (o escală indiferent de orașul de plecare)
 • zbor Porto - Faro
 • taxe aeroport și bagaje
 • cazare Porto 3 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • cazare zona Algarve 4 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • mic dejun în ambele locații
 • mașină închiriată în Algarve - 4 zile*
 • asigurare medicală și storno de călătorie
 • consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Pachetul nu include

 • servicii extra pentru mașina închiriată: asigurare integrală pagube, șofer adițional, GPS, combustibil, etc**
 • alte mese și cheltuieli pe lângă cele amintite mai sus

*pentru mai multe detalii despre acest serviciu vă rugăm să ne contactați. Opțional, se poate renunța la mașină (vom scădea valoarea acesteia din pachet), urmând ca deplasările din călătorie să se facă prin alte mijloace suportate de călători.
**pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.


Opțiuni Cazare


Quality Inn Portus Cale 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la doar 5 min de mers pe jos este Casa da Musica. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 25 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, birou, minibar, parcare contra cost.

Eurostars Heroisimo 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la doar 1,5 km de Bulevardul Aliados din centrul orașului Porto. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 22 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, lift, izolare fonică, bar, serviciu de concierge, spălătorie, recepție deschisă non-stop.

Grande Hotel do Porto 3*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  în zona pietonală centrală a oraşului Porto, la 5 mi de mers pe jos de Gara São Bento. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 16 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, lift, teresă, restaurant, bar, sală de fitness, schimb valutar, recepție deschisă non-stop.

Bessahotel Boavista 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  în prestigiosul cartier Boavista din Porto, la câteva minute de Casa da Musica.  Buget: Mediu-mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 25 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, camere izolate fonic, seif, lift, terasă, restaurant, bar, bibliotecă, masaj, sală de fitness, închiriere biciclete, seviciu de concierge, birou de turism, cameră de bagaje, parcare contra cost.

The Artist Hotel Porto 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: în inima orașului Porto, la 100 de metri de strada Santa Catarina.  Buget: Mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 33 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat seif, lift, restaurant, bar, room service, curăţătorie chimică, spălătorie, recepție deschisă non-stop, nu există parcare.

Dom Manuel I Charming Residence 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  la 6 minute pe jos față de plajă. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 20 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, terasă, grădină, snack bar, bar, piscină, saună, centru wellness, închiriere biciclete, parcare gratuită.

Jupiter Hotel 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 2 minute pe jos față de plajă, lângă plaja Praia da Rocha din Portimão.  Buget: Mediu-mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 19 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, terasă, restaurant, bar, piscină interioară, piscină în aer liber, sală de fitness, masaj, închiriere biciclete, seviciu de concierge, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, parcare contra cost.Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala