Sejur Thailanda – Mix & Match | Mandala Travel Agency

Sejur Thailanda – Mix & Match

de la 1.790€ de persoană

Descriere Sejur

Vrei o vacanta in Thailanda insa nu te poți hotărî pe o singură locatie? Ai vrea o combinație de insule + alte locații din Thailanda și nu găsești acea combinație printre ofertele noastre? Posibilitățile sunt nelimitate. Thailanda are câte ceva pentru fiecare tip de călător așa că vom gasi cu siguranță o variantă care ți se va potrivi.

Sejurul include:

  • Zbor din Budapesta sau București – Bangkok și retur
  • Bagaje și taxe de aeroport
  • Cazare în funcție de buget și zonele preferate
  • Transferuri între zonele alese
  • Mic dejun
  • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
  • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Pachetul nu include:

  • Taxa de viză pentru Thailanda: aproximativ 55 euro/ persoană (se achită la sosire în Thailanda în cazul în care călătoria nu depășeste 15 zile)
  • Asigurare storno
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație

Iata sugestia noastra de traseu pentru aceasta vacanta speciala in Thailanda:

1. Bangkok

Nu poate fi descris în câteva cuvinte pentru că are prea multe fețe. Fie că-ți va plăcea sau nu, cu siguranță nu-ți va fi indiferent.

2. Koh Lanta

Koh Lanta este un loc pentru cei care caută liniște, plimbări pe malul mării la asfințit și o locație mai puțin populară decât zona Phuket. Cu toate că, după ce a fost descoperită de turiști, pe la 1980, a fost considerată o destinație pentru backpackers, în prezent oferă o gamă foarte variată de posibilități de cazare, în special pentru cei cu buget mediu și mare. Îți recomandăm scuterul pentru explorări, nu bicicleta, în caz contrar s-ar putea să pațești ca noi și să te alegi cu o febră musculară de toată frumusețea.

3. Koh Lipe

Dacă ești în căutare de un loc bun pentru snorkeling/ scufundări, Koh Lipe este probabil una dintre cele mai bune locații de acest fel din Thailanda și chiar din Asia de Sud Est. O locație un pic mai scumpă decat restul țării, însă cu sigurață banii cheltuiți în plus merită experiența.

4. Koh Samui

Insula situată în Golful Thailandei este o destinație potrivită atât pentru o vacanță liniștită cât și pentru exploratorii care doresc să cunoască o cultură diferită și să aibă experiențe autentice.

În zona Chaweng poți alege din multitudinea de baruri, restaurante și cluburi de noapte, în Fisherman’s Village vei avea parte de mai multă liniște și de restaurante mai intime, tarabe cu de toate și bineînțeles vei putea încerca mai multe tipuri de pește.

Pentru liniște și relaxare îți recomandăm plajele din Bophut, Mae Nam sau Lamai. Koh Samui este insula perfectă pentru a fi explorată cu un motorbike închiriat, asta în cazul în care ești confortabil cu un pic de aglomerație și condusul pe partea stângă.

5. Aonang

Aonang este mai degrabă un hub perfect pentru a explora alte plaje sau insule situate în apropiere decât o destinație în sine. Cu toate acestea, mica stațiune oferă multe variante de restaurante, baruri, hoteluri din toate categoriile și tarabe cu suveniruri. Cel mai probabil nu vei rămâne impresionat de plaja din stațiune, însă cu siguranta vei avea pielea de găină când vei privi cum din apa se ridica cele mai interesante formatiuni stâncoase si te vei simți ca într-o scenă din Avatar.

Aonang este considerat paradisul cățărătorilor. Iar dacă vrei neapărat o plaja în apropiere, o călătorie de 15 minute cu un longtail boat te duce pe Railey, una dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda, după părerea noastră. Îți recomandăm să închiriezi un longtail boat și să vizitezi câteva din insulele din apropiere. Te asigurăm că merită.

6. Koh Jum

Cine-ar fi spus că atât de aproape de agitația de pe Phi Phi Island se găsește un loc în care liniștea e atât de adâncă încât îți poți auzi si gândurile? Mulți spun că această insulă ar fi ultimul secret al Thailandei. Koh Jum e locul în care nu se întâmpla nimic. La propriu.

Viața curge încet și singurele sunete pe care o să le auzi sunt crengile palmierilor în bătaia vântului, valurile spărgându-se la mal și din când în când vocile hotarâte ale localnicilor. Aici am găsit cele mai frumoase asfințituri, cele mai pustii plaje, plantații de arbori de cauciuc, drumuri neasfaltate și oameni prietenoși. Dacă vrei să fii departe de tot și de toate, Koh Jum e locul perfect pentru tine.

7. Chiang Mai

Înconjurat de munți și sate ascunse printre vegetația luxuriantă, Chiang Mai este al 5 – lea oraș ca mărime din Thailanda și este situat la 700 km nord de capitala Bangkok.

Poți ajunge aici cu avionul, trenul sau autobuzul, în funcție de buget și timpul pe care îl ai la dispoziție. Este un orășel boem cu aer relaxat.

Nouă ne-au plăcut galeriile de artă pe care le găsești la tot pasul, terasele de pe malul râului Ping, pisicile care dorm peste tot, piețele din weekend în care gasesti orice, de la mânc/are până la tablouri pictate de artiștii locali, zecile de temple și faptul că la câțiva kilometri depărtare găsești păduri și sate tradiâionale care îți demonstrează că Thailanda este mai mult decât plaje, distracție și snorkeling.

Vezi si :

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Thailanda

Decembrie - Martie Cea mai bună perioadă!
Aprilie - Mai Sezon de mijloc
Iunie - Noiembrie Mai puțin recomandat

Opțiuni cazare

Sună acum!