Vacanta Thailanda – Ao Nang, Koh Jum, Koh Lanta Si Koh Lipe | Mandala Travel

Vacanta Thailanda – Ao Nang, Koh Jum, Koh Lanta si Koh Lipe

de la 2.290€ de persoană

Descriere Sejur

Descoperiți farmecul unic al Thailandei într-un sejur de neuitat pe patru insule exotice. Fiecare insulă thailandeză vă invită să explorați o lume diferită, oferind o experiență completă pentru o vacanță de vis.

Pachetul include

 • Zbor din Budapesta sau București – Phuket și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Aonang 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Koh Jum 3 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Koh Lanta 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Koh Lipe 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Transferuri între locații (ferry + bus)
 • Mic dejun
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Vacanța în Thailanda: Un Sejur de Vis pe 4 Insule Exotice

1. Ao Nang: Oaza de Liniște și Frumuseți Naturale

Visați la o vacanță perfectă în Thailanda? Ao Nang este destinația ideală pentru cei care caută un echilibru între relaxare și aventură. Vremea prietenoasă este dinnoiembrie până în martie, ideală pentru a explora frumusețile naturale și pentru a vă bucura de plajele pitorești.

2. Koh Jum: Secretul Ascuns al Thailandei

Pentru o experienta thailandeza autentica, Koh Jum este o alegere excelentă. Aici, liniștea este atât de profundă, încât vă veți putea auzi gândurile. Descoperiți acest colț de paradis, perfect pentru o escapadă din agitația cotidiană!

3. Koh Lanta: Diversitate și Frumuseți Naturale

Aflată la o oră și jumătate de mers cu ferry-ul de stațiunea Ao Nang, Koh Lanta este formată din mai multe insule, cea mai cunoscută de turiștii veniți din toate colțurile lumii fiind Koh Lanta Yai (Big Lanta Island). Insula măsoară 6 km lățime, 30 km lungime și 9 plaje care se întind pe coasta de vest. Perioada ideală pentru această destinație este din noiembrie până în aprilie, când vremea este perfectă pentru explorare și relaxare.

4. Koh Lipe: Paradisul Neexplorat

Vreți să descoperiți un colț de rai în Thailanda? Koh Lipe este răspunsul. Cu plaje uimitoare și un aer relaxat, această insulă oferă o experiență unică. Până acum câțiva ani Koh Lipe era un punct necunoscut pe harta Thailandei. Un mic colț de paradis aproape de granița cu Malaysia.

Pentru o vacanță de neuitat în Thailanda, alegeți aceste patru insule exotice și pregătiți-vă pentru o experiență unică, aventuri si relaxare!

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Thailanda

Ianuarie - Mai Cea mai bună perioadă!
Noiembrie, Decembrie, Iunie Sezon de mijloc

Pachet

Include
Nu Include
 • Taxa de viză pentru Thailanda: aproximativ 55 euro/ persoană (se achită la sosire în Thailanda, în cazul în care călătoria nu depășește 15 zile)
 • Asigurare storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Aonang Phu Petra 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: 10 minute cu mașina de plajă din Aonang, 30 de minute cu mașina față de aeroportul din Krabi.  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 57 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, shuttle gratuit către centrul stațiunii Aonang, bibliotecă, posibilitate închiriere scuter, servicii de masaj, restaurant, bar, terasă, parcare gratuită, spațiu de joacă pentru copii.

 

Koh Jum Beach Villas 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: pe plaja din Koh Jum, la 81 de km de aeroportul Phuket  Buget: Mediu – Mare  Wi-fi:Da, gratuit  Mărime camere: minim 100 de metri pătrați Alte informații: piscină exterioară, servicii de laundry, vile cu terasă și aer condiționat, restaurant, parcare gratuită, bar

Cazare Koh Lanta

Twin Lotus Resort and Spa by The Unique Collection 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: pe plaja, la 3 minute de mers pe jos de Klong Dao Beach, 10 minute de mers cu mașina de Sala Dan Pier și o oră și jumatate de aeroportul din Krabi  Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 34 de metri pătrați   Alte informații: resort adult only, piscină exterioară, servicii masaj, restaurant, parcare gratuită, centru fitness, plajă privată

Cazare Koh Lipe

Idyllic Concept Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Sunrise Beach, Koh lipe, la 1 oră și jumătate cu ferry-ul de Satun. Buget: Mediu – mare . Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, pool bar, restaurant, servicii masaj, posibilitate rezervare excursii și tururi, facilități BBQ, hotelul nu dispune de parcare.

 

Sună acum!