Exploreaza Thailanda & Cambodgia, Sejur 14 Nopți | Mandala Travel Agency

Exploreaza Thailanda & Cambodgia, sejur 14 nopți

de la 2.190€ de persoană

Descriere Sejur

Thailanda si Cambodgia – două țări cu o cultură relativ asemănătoare și totuși atât de diferite. Îți recomandăm câte puțin din fiecare pentru a-ți face o idee despre cultura, peisajele și oamenii lor. O să apreciezi Thailanda pentru ospitalitate, deschidere și frumusete, iar în Cambodgia o să fii uimit de simplitate, istorie și puterea de a o lua de la capăt.

Ce am găsit ca punct comun între Thailanda si Cambodgia a fost zâmbetul sincer al localnicilor și mâncarea excelentă. Vei descoperi mult mai multe la fața locului și cu siguranță vei dori să te întorci și să explorezi fiecare destinație pagină cu pagină.

Siem Reap

Una dintre cele mai misterioase și interesante atracții turistice de pe planetă – după părerea noastră. Siem Reap e un orășel cu aer relaxat care a avut o dezvoltare foarte pronunțată în ultimii ani, odată cu turiștii care au venit să viziteze Angkor-ul. Vei vedea aici contraste la tot pasul: spa-uri, restaurante și boutique hoteluri de lux pe de-o parte și localnici săraci, piețe cu multe produse la un dolar și tarabe cu insecte prăjite de cealaltă parte.

Siem Reap este în primul rând baza perfectă pentru a explora ruinele templelor de la Angkor.

Îți recomandăm să închriezi un tuk tuk după ce ai negociat cu șoferul acestuia locațiile pe care vrei să le vizitezi. Vei rămâne cu siguranță impresionat de măiestria cu care au fost construite și de dimensiunea impresionantă a acestora: se întind pe o suprafață de aproximativ 50 de km pătrați. Lasă-ti imaginația să lucreze cu gândul la felul în care oamenii își duceau aici viața mai demult. Astăzi ne rămân mărturie a acelor vremuri înfloritoare doar câteva chipuri care ne zâmbesc din piatră.

Siem Reap & Angkor. Glorie, trecut, insecte și din nou speranță

Siem Reap & Chong Kneas. Simplitate și speranță la capătul lumii

Bangkok

Bangkok-ul e culoare, diversitate, libertate, mirosuri de toate felurile și haos. E așa cum ți-ai imaginat și un pic mai mult. E plin de contraste: o să fii dat pe spate de infrastructura neașteptat de modernă, dar și de clădirile sărăcăcioase câteodata lipite de hoteluri luxoase. Aglomerație, temple, turiști, night market-uri, skybar-uri și, de cele mai multe ori, zâmbete. Nu poate fi descris în câteva cuvinte pentru că are prea multe fețe. Fie că-ți va plăcea sau nu, cu siguranță nu-ți va fi indiferent.

Aonang

Probabil cea mai ușor de atins zonă de plajă dacă pleci din Bangkok (aproximativ o oră și jumătate cu avionul). Din aeroportul Krabi mai faci aproximativ o oră și jumătate până în stațiunea Aonang – o alternativă la mult prea popularul Phuket.

Aonang este mai degrabă un hub perfect pentru a explora alte plaje sau insule situate în apropiere decât o destinație în sine. Cu toate acestea, mica stațiune oferă multe variante de restaurante, baruri, hoteluri din toate categoriile și tarabe cu suveniruri. Cel mai probabil nu vei rămâne impresionat de plaja din stațiune, însă cu siguranta vei avea pielea de găină când vei privi cum din apa se ridica cele mai interesante formatiuni stâncoase si te vei simți ca într-o scenă din Avatar. Nu degeaba este considerat paradisul cățărătorilor.

Iar dacă vrei neapărat o plaja în apropiere, o călătorie de 15 minute cu un longtail boat te duce pe Railey, una dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda, după părerea noastră. Îți recomandăm să închiriezi un longtail boat și să vizitezi câteva din insulele din apropiere. Te asigurăm că merită.

Vezi si :

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Cambodgia, Thailanda

Decembrie - Aprilie Cea mai bună perioadă!
Mai, Noiembrie Sezon de mijloc
Iunie - Octombrie Mai puțin recomandat

Pachet

Include
 • Zbor din Budapesta sau București – Bangkok și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Bangkok 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Aonang 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Siem Reap 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Transferuri între locații
 • Mic dejun
 • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului
Nu Include
 • Taxa de viză pentru Thailanda: aproximativ 30 euro/ persoană (se achită la sosire în Thailanda în cazul în care călătoria nu depășeste 15 zile)
 • Asigurare storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Mulberry Boutique 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: în Steung Thmei Village la 5 minute de mers pe jos de Pshar Chas (Old Market) și 7 km de aeroportul din Siem Reap Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 36 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, aer condiționat, seif, servicii masaj, restaurant, parcare gratuită, bar

Rambutan Resort Siem Reap 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de Old Town Siem Reap Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 36 de metri pătrați   Alte informații: Servicii de masaj, piscină exterioară, posibilitate închiriere biciclete, restaurant, centru spa & wellness, bar, grădină, terasă, hotelul nu are parcare.

Bunwin Residence 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locatie: în Kor Kranh Village, Siem Reap, la 11 km de aeroport și complexul de temple Angkor, 15 minute cu mașina de centrul Siem Reap și Pub Street  Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 42 de metri pătrați   Alte informații: Parcare gratuită, restaurant, bar, piscină exterioară, grădină, închiriere biciclete gratuit

Golden Temple Hotel 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locatie: La 5 minute de mers pe jos de Old Market-ul din Siem Reap și 15 minute cu mașina de aeroport și complexul de temple Angkor  Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 36 de metri pătrați   Alte informații: shuttle gratuit aeroport, posibilitate închiriere biciclete gratuit, centru spa & wellness, servicii masaj, parcare gratuită, bar, restaurant, piscină exterioară, grădină, terasă

The Privilege Floor @ Lotus Blanc 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute cu tuk tuk-ul de Pub Street și Angkor Night Market, 10-15 minute de mers cu mașina de aeroport și complexul de temple Angkor Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 40 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, centru fitness, parcare gratuită, servicii masaj, centru spa & wellness, restaurant, bar, terasă, grădină.

Eastin Grand Sathorn 4* – TripAdvisor – Probabil cel mai bun hotel calitate/ preț din Bangkok.

Quick Facts: Locație: Sathorn, conectat direct cu Surasak BTS Skytrain Station. Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 32 metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară infinity, centru fitness, restaurant, parcare gratuită

Anantara Sathorn 5* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locație: Sathorn, 900 de metri de Chong Nonsi Skytrain Station (hotelul oferă transfer gratuit cu shuttle bus până la această stație)  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 39 metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, centru fitness deschis 24/24, centru spa, restaurant, parcare gratuită.

Legacy Suites by Compass Hospitality 4* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locație: Sukhumvit, 10 minute de mers pe jos de Asok BTS Skytrain Station și Sukhumvit MRT Station. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 39 metri pătrați . Alte informații: piscină exterioară, centru fitness, teren de tenis, restaurant, parcare gratuită, toate camerele sunt dotate cu kitchinetă.

Avani Atrium Bangkok 4* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locație: 700 de metri de Petchburi. Buget: Low. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 19 metri pătrați. Alte informații: camere cu aer condiționat, minibar, shuttle gratuit către diferite atracții din apropiere.

Tara Place 3* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locație: 10 minute de mers pe jos de Khaosan Road sau Grand Palace. Buget: Low. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 19 metri pătrați. Alte informații: camere cu aer condiționat, minibar, shuttle gratuit către diferite atracții din apropiere.

Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe 3* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locație: 15 minute de mers pe jos de Khaosan Road. Buget: Low  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 24 metri pătrați. Alte informații: restaurant, bar, camere cu aer condiționat, minibar, baie proprie, non-smoking, hotelul nu oferă parcare.

Aetas Bangkok 4* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locatie: Sukhumvit, 10 minute de mers pe jos de statia Skytrain Phloen Chit și Nana. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, parcare gratuită, restaurant, bar, 20 de minute de mers pe jos de Suan Lum Night Bazaar, shuttle gratuit către stația de Skytrain Phloen Chit.

Marvin Suites 3* – TripAdvisor

Quick Facts:  Locație: Sathorn, la 5 minute de mers pe jos de Silom Road. Buget: Mediu – Low. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 20 metri pătrați. Alte informații: shuttle gratuit către Surasak Skytrain Station, restaurant, parcare gratuită, aer condiționat.

Aonang Phu Petra 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: 10 minute cu mașina de plajă din Aonang, 30 de minute cu mașina față de aeroportul din Krabi.  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 57 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, shuttle gratuit către centrul stațiunii Aonang, bibliotecă, posibilitate închiriere scuter, servicii de masaj, restaurant, bar, terasă, parcare gratuită, spațiu de joacă pentru copii.

Centara Anda Dhevi Resort and Spa 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: 5 minute cu mașina de Nopparat Thara Beach și 40 de minute de aeroportul din Krabi. Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 34 de metri pătrați.   Alte informații: piscină exterioară, tobogane, bar, day spa, kids club, restaurant, bar, parcare gratuită, centru fitness, terasă.

Centara Grand Beach Resort and Villas 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: pe plajă (Plai Plong Bay), la 40 de minute cu mașina de aeroport. Buget: Mediu.  Wi-fi:Da, gratuit.  Mărime camere: minim 72 de metri pătrați. Alte informații: plajă privată, piscină exterioară, restaurant, bar, șezlonguri, centru de scufundări și watersports, speedboat gratuit către plaja Nopparatthara, kids club, biliard, centru spa și centru fitness, saună, hotelul nu dispune de parcare.

Ban Sainai Resort 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 5 minute cu mașina de plaja din Aonang și 30 de minute de aeroportul Krabi.  Buget:Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 49 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, parcare gratuită, aer condiționat, restaurant, grădină, facilități BBQ.

Alisea Boutique Hotel 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: între Aonang Beach și Noparat Thara Beach. Buget: Mediu – Low. Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 32  de metri pătrați.   Alte informații: piscină exterioară, snack bar, stil arhitectural cu influențe marocane – thailandeze, restaurant, bar, saună, servicii de masaj, centru spa, parcare gratuită.

Holiday Inn Resort Krabi Aonang Beach 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: pe plaja din  Aonang, la 30 de minute cu mașina de aeroportul din Krabi. Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 37 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, terasă, centru fitness, centru spa, restaurant, bar, parcare gratuită, biblioteca, tenis de masă, servicii de masaj, kids club, șezlonguri.

Sună acum!