Sejur Tenerife On The Go | Mandala Travel Agency

Sejur Tenerife On the Go

de la 1.190€ de persoană

Descriere Sejur

Sejurul in Tenerife include:

  • Bilete de avion Cluj Napoca/București/ Budapesta – Tenerife și retur
  • Taxe de aeroport și bagaj de mână ( maxim 7 kg)
  • Cazare 7 nopti in Puerto de la Cruz si Adeje
  • Mic dejun
  • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Sejur Tenerife on the Go este pachetul special gândit pentru cei ce visează la o destinație de relaxare pe plaje aurii sau dimpotrivă, vulcanice, cu nisip negru.

Timp de 7 zile îți propunem să te bucuri de serviciile Premium iar singura ta grijă să fie alegerea restaurantului preferat pentru cină. Este o alegere inspirată și pentru cuplurile in cautarea unei destinatii pentru luna de miere mai apropiată de casă, dar exotică în același timp.

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Tenerife

All year round Cea mai bună perioadă!

Opțiuni cazare

Hotel Spring Vulcano & Up (Costa Adeje)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: se află la 300 m de plaja Las Americas Buget: Friendly  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: 23 metri pătrați  Alte informații: 6 piscine (interioare și exterioare, jacuzzi și băi turcești, teren de golf, restaurant cu specific spaniol, live music, bar la piscină, sala de fitness

Hotel Spring Bitacora 4 * (Costa Adeje)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: situat în Playa de las Americas Buget: Friendly  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 40 metri pătrați  Alte informații: Parcare, water park, piscină în aer liber (deschisă în sezon), masaj (contra cost), darts,teren de tenis, club de noapte, terasă, șezlong-uri la piscină.

Hotel H10 Conquistador 4* (Costa Adeje)  TripAdvisor 

Quick Facts: Locație: situat pe plaja Las Americas, cu deschidere la promenadă Buget: Friendly Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 25 metri pătrați  Alte informații : piscină în stil lagună, darts, tennis, biliard, teren de golf, SPA & salon de coafură, parcare gratuită, șezlonguri sau paturi de plajă, prosoape de piscină, masaj (contra cost),saună

Hotel Jardin Tropical 4* (Costa Adeje)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: situat pe litoralul stațiunii Adeje, oferă panoramă spre Oceanul Atlantic și La Gomera Buget: Mediu-Ridicat  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 28 metri pătrați  Alte informații: 12 mp de grădini , piscină cu apă sărată săpată în stâncă, camerele sunt decorate elegant, fiecare cameră dispune de balcon sau terasă cu mobilier de exterior, oferă servicii exculsiviste Club, dispune de un restaurant a la carte si bufet, snack-bar, multe lounge-uri.

Hotel Guayarmina Princess 4*(Adults Only) (Costa Adeje)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 200 m de plaja Fanabe, la 10 minute distanță de Parcul Tematic Siam Buget: Ridicat Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 21 metri pătrați  Alte informații: 2 piscine pentru adulți, 2 terase, 2 restaurante, indoor & outdoor bar, lounge Spa/zonă de relaxare, servicii de înfrumusețare, umbrele de plajă, bar la piscină, live music, prosoape de piscină,masaj (cost suplimentar)

 Hotel Sol Costa Atlantis 4* (Puerto de la Cruz)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 50 m de Martianez Beach, în centrul orașului și la o distanță de 3 km de Loro Parc.   Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 29 metri pătrați  Alte informații : piscine exterioară și centru spa,circuit termal cu saună, baie turcească fiecare cameră are balcon, restaurant cu mic dejun tip bufet și mâncăruri spaniole la masa de cină, indoor & outdoor bar, centru fitness.

Hotel H10 Playa 4* (Puerto de la Cruz)   TripAdvisor

Quick Facts: Locație: vis-a-vis de Lacul Martianez și la 50 metri de mare Buget: Friendly Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: între 28 – 52 metri pătrați  Alte informații :  piscină outdoor , 2 restaurante, centru de Wellness Despacio Beauty Center, centru fitness, terasă, tir cu arcul , bowling, tenis de masă, biciclete.

Principelele Repere

Teide

Spectaculos nu doar prin mărime, vulcanul de peste 3000 m se poate vedea de oriunde de pe insulă și este pe drept cuvânt simbolul din Tenerife. Milioane de turiști ajung în Parcul Național de Teide din care cei mai cutezători se încumetă să urce pe jos până pe vârf . Cei mai mulți dintre noi însă preferă să admire peisajul selenar și formațiunile inedite din roca vuclanică măcinată de vreme și magma produsă de erupțiile repetate.

Impresionant nu este suficient pentru a descrie sentimentul ce te încearcă pe măsură ce te apropii de vulcan.

Masca

„Cel mai frumos loc din Tenerife” sau „Micul Machu Picchu” din Canare, Masca este al doilea cel mai vizitat loc de pe insula. Nu doar locul în sine este spectaculos- un sătuc de 100 locuitori ascuns cu dibăcie în muntele Teno, ci și drumul până acolo – o variantă canariotă la Transfăgărășanul nostru, mult mai îngust însă unde și cei mai experimentați șoferi își vor ține pe alocuri răsuflarea ( pentru senzațîi extreme și priveliști ce taie răsuflarea alegeți să veniți dinspre Santiago de Teide)

Istoria sa îi aduce și mai mult farmec: se spune că micul sat ar fi fost locul perfect de ascuns comorile corsarilor din Oceanul Atlantic și că drumul îngust până la Masca Beach era cunoscut doar de puțini. Azi, cărarea este închisă datorită încercărilor repetate ale curioșilor de a ajunge la Masca Bay pe jos, reiterând poate drumul făcut de pirați acum multe sute de ani.

Puerto de la Cruz

„King of the North” – Puerto de la Cruz este în esență un oraș tradițional canariot, unde veți găși cea mai mare comunitate de Portuenses, adevărații locuitori ai insulei. Situat la poalele Văii Orotava, Puerto de la Cruz este înconjurat de plantații de bananieri, vegetație luxuriantă și plajele cele mai spectaculoase ( suntem subiectivi aici ) ale insulei. Cele mai multe sunt ascunse și aproape inaccesibile, însă cu puțin noroc veți ajunge la ele.

O promenadă lungă de câțiva kilometri te plimbă din Playa Jardin și până la Lago Martianez, perfectă pentru plimbarea de seară și admirat valurile Atlanticului. Aici, terase lângă terase, muzică live, restaurante cu meniuri cu specific internațional și centrul vechi ce încorporează case din secolul 17 și un fort din secolul 18. Un amalgam de nou cu vechi, de autentic și comercial, zgomotos și plin de viață.

Puerto Santiago & Los Gigantes

Los Gigantes este un „pueblito” tipic spaniol, cu clădiri coloniale și bisericuța albă în mijlocul unei piețe fermecătoare. Aflat la poalele formațiunii cu același nume (3 stânci colosale ce se nasc din mare și care apar identice) micul port este un sat de vacanță liniștit orientat spre cupluri mai în vârstă și familii. 

Merită să poposiți scurt pentru plajă cu pietriș, pentru a admira Giganții de aproape, pentru ture cu caiacele în golfulețele din apropiere și pentru snorkling. 

Puerto di Santiago este „perla” sudului, o stațiune fermecătoare și autentică în Sudul foarte comercial.La aspus, îndreptăți-vă către restaurantul Los Corales și alegeți ( rezervați în avans) una din cele 3 mese de la geam și o carafă de Sangria

Parcul National Anaga

“Mordor” de Tenerife, parcul rural Anaga a fost botezat așa de localnici. Departe de a vă ține la distanță ( poate taman pentru renume) vă recomand o incursiune full speed ahead spre lanțul muntos. Veți pătrunde  direct în povestea fraților Hansel și Gretel, cu păduri încețoșate și codrii deși fără scăpare pentru că apoi la coborâre să descoperiți porturi de contrabandă cu vin și plaje săpate în stâncă. Parcul Național este plin de marcaje pentru cei care preferă turele de trekking celor cu mașină.

Playa Las Americas & Adeje

Capitală a luxului și distracției din Tenerife, Playa de Las Americas invită și incită la distracție. Hoteluri somptuoase, restaurante înșirate  lângă plajă și entertainment pentru toate gusturile. Surf-ul este la el acasă, astfel că între cocktail-uri sorbite pe șezlong-uri sau la terasă, optați pentru un „beginner course” aici. Pentru cei mai puțin aventuroși, o partidă de mini-golf costă în medie 10 Euro și face deliciul publicului care are ocazia să își aclame favorițîi de pe margine

Loro Parc

Loro Parc este o grădină zoologică mică dar plină de farmec și cu o “inimă” mare ce cucerește pe toți prin istoria sa și acțiunile continue de salvare a speciilor pe cale de dispariție.

Vedetele parcului ? Sunt cele 6 orci salvate de la moarte sigură ce împreună cu îngrijitorii și antrenorii lor fac un show ce te lasă mut ( și mai ales ud) de uimire. Apoi sunt miile de papagali (Loro înseamnă papagal) și este defapt “vinovatul principal” pentru existența parcului fondat în 1972 cu 130 de papagali de un om de afaceri german. O să vă cucerească pinguinii și o suricată simpatică ce își face cu sârguință datoria de “watch guard”.

Sună acum!