Vacanță Tenerife – De La Nord La Sud, 10 Nopti | Mandala Travel | Vacante Exotice Personalizate

Vacanță Tenerife – de la Nord la Sud, 10 nopti

de la 1.390€ de persoană

Descriere Sejur

Viziteaza Tenerife – din Puerto de la Cruz in Playa de Las Americas

O vacanță in Tenerife este visul oricărui călător avid de soare, mare și aventură. Încearcă să închizi ochii și să vizualizezi asta : te afli  pe o plajă vulcanică aproape necunoscută, descoperită din întâmplare în apropiere de Puerto de la Cruz… Nisipul e plăcut și încălzit tot timpul anului de soarele saharian la o temperatură ideală de 24-27 de grade. Briza oceanului îți mângâie fața în timp ce contemplezi pe cei care plini de adrenalină fac surf pe valurile oceanului …

Pachetul pentru sejurul in Tenerife include:

 • Zbor Cluj Napoca/ București/ Budapesta – Tenerife și retur
 • Taxe de aeroport și bagaj de mână ( maxim 7 kg)
 • Cazare 5 nopți în Puerto de la Cruz in hotel de 4*
 • Cazaare 5 nopti în Playa de Las Americas sau Adeje in hotel de 4*
 • Mic dejun
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Pachetul nu include:

 • Bagaj de cală ( maxim 20 kg)
 • Costul inchirierii unei masini
 • Excursii opționale neincluse in pachet și alte cheltuieli personale

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!


Oferte Tenerife:

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Tenerife

All year round Cea mai bună perioadă!

Pachet

Include
Nu Include
 • Bagaj de cală ( maxim 20 kg)
 • Depozitul cerut de compania de rent a car (diferă în funcție de mașina închiriată, numărul de zile pentru care se face închirierea, vârsta șoferului, etc) – pentru acest depozit este în majoritatea cazurilor necesar că șoferul să dețînă un card de credit
 • Excursii opționale neincluse in pachet și alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Hotel Guayarmina Princess 4*(Adults Only) (Costa Adeje)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 200 m de plaja Fanabe, la 10 minute distanță de Parcul Tematic Siam Buget: Ridicat Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 21 metri pătrați  Alte informații: 2 piscine pentru adulți, 2 terase, 2 restaurante, indoor & outdoor bar, lounge Spa/zonă de relaxare, servicii de înfrumusețare, umbrele de plajă, bar la piscină, live music, prosoape de piscină,masaj (cost suplimentar)

Hotel Sol Costa Atlantis 4* (Puerto de la Cruz)  TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 50 m de Martianez Beach, în centrul orașului și la o distanță de 3 km de Loro Parc.   Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 29 metri pătrați  Alte informații : piscine exterioară și centru spa,circuit termal cu saună, baie turcească fiecare cameră are balcon, restaurant cu mic dejun tip bufet și mâncăruri spaniole la masa de cină, indoor & outdoor bar, centru fitness.

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz este în esență un oraș tradițional canariot, unde veți găși cea mai mare comunitate de Portuenses, adevărații locuitori ai insulei. Situat la poalele Văii Orotava, Puerto de la Cruz este înconjurat de plantații de bananieri, vegetație luxuriantă și plajele cele mai spectaculoase ( suntem subiectivi aici ) ale insulei. Cele mai multe sunt ascunse și aproape inaccesibile, însă cu puțin noroc veți ajunge la ele.

O promenadă lungă de câțiva kilometri te plimbă din Playa Jardin și până la Lago Martianez, perfectă pentru plimbarea de seară și admirat valurile Atlanticului. Aici, terase lângă terase, muzică live, restaurante cu meniuri cu specific internațional și centrul vechi ce încorporează case din secolul 17 și un fort din secolul 18. Un amalgam de nou cu vechi, de autentic și comercial, zgomotos și plin de viață.

Loro Parc

Loro Parc este o grădină zoologică mică dar plină de farmec și cu o “inimă” mare ce cucerește pe toți prin istoria sa și acțiunile continue de salvare a speciilor pe cale de dispariție. Vedetele parcului ? Sunt cele 6 orci salvate de la moarte sigură ce împreună cu îngrijitorii și antrenorii lor fac un show ce te lasă mut ( și mai ales ud) de uimire. Apoi sunt miile de papagali (Loro înseamnă papagal) și este defapt “vinovatul principal” pentru existența parcului fondat în 1972 cu 130 de papagali de un om de afaceri german. O să vă cucerească pinguinii și o suricată simpatică ce își face cu sârguință datoria de “watch guard”.

Sună acum!