Vacanta In Sudul Franței – Coasta De Azur & Provence | Mandala Travel

Vacanta in Sudul Franței – Coasta de Azur & Provence

de la 1490€ de persoană

Descriere Sejur

Sudul Franței este renumit pentru plajele si promenadele sale lungi de-a lungul Mediteranei, terasele cochete și satele fermecatoare cu străzi pline de artiști. Câmpurile cu lavandă cat vezi cu ochii, vremea superbă și sentimentul de vacanță permanentă completează experiența. Cărți precum „Cele mai frumoase amintiri” de Françoise Sagan, „Un an în Provence” de Peter Mayle sau „Bonjour, tristesse!” de Françoise Sagan au contribuit la formarea impresiei noastre despre acest colț de lume idilic. Descoperă frumusețea sudului Franței și bucură-te de dolce far niente!

Noi am călătorit în orasele si satele din sudul Frantei și pe baza experienței noastre vă propunem o călătorie de 10 nopți împărțită egal între Coasta de Azur și Provence.

Ca și bază de explorare pentru Coasta de Azur îți propunem Nisa – pentru a putea ajunge ușor cu trenul în oricare dintre restul orașelor de pe rivieră: Monte Carlo, Antibes, Cannes, Cagnes sur Mer, Saint Tropez, etc. Iar pentru zona Provence putem alege împreună o locație care să se potrivească așteptărilor tale pentru această călătorie (câteva exemple în descrierea hotelurilor de mai jos). În orice caz, recomandăm cu căldură ca în zona Provence să ai o mașină închiriată. 

Nu uita că acest pachet are titlu informativ, tariful poate varia în funcție de perioada călătoriei, numărul de persoane care călătoresc, orașul de plecare și cazarea aleasă. Deasemenea, călătoria se poate personaliza în funcție de preferințele tale. Contactează-ne și hai să organizăm împreună călătoria ta în sudul Franței! 🙂

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Franța

iunie-iulie pentru câmpurile cu lavandă Cea mai bună perioadă!
septembrie pentru peisaje și mai puțini turiști Sezon de mijloc

Pachet

Include
  • Zbor București/Budapesta/Cluj Napoca – Nisa și retur
  • Taxe de aeroport și 1 x bagaj de mână maxim 10 kg/ persoană
  • Cazare 5 nopți în Nisa
  • Cazare 5 nopți în zona Provence
  • Mic dejun
  • Asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei
Nu Include
  • Asigurare medicală și storno de călătorie
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport (se poate asigura la cerere, dacă nu o să vă dăm indicații pentru transportul în comun)
  • Bagaje de cală (de la 30 euro/ bagaj/ sens – în funcție de numărul de kg)

Opțiuni cazare

*Tariful pachetului diferă în funcție de varianta de cazare aleasă

**Aceste variante de cazare sunt cu titlu informativ, portofoliul nostru include o gamă diversificată de hoteluri despre care putem discuta în momentul ofertării personalizate

Hotel Monsigny 3* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în cartierul Gare de Provence Nord din centrul Nisei Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 14 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, restaurant, bar, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, jacuzzi (contra cost).

Villa Otero by HappyCulture 3* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 12 minute pe jos de plaja din oraș, în cartierul Muzicienilor Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 16 de metri pătrați Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, cafenea, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, bibliotecă, parcare privată contra cost, fierbător, cameră de jocuri, tour desk.

Hotel Windsor Nice 4* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 500 de metri de plajă și de bulevardul Promenade des Anglais Buget: High  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 15 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, restaurant, room service, bar,  cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, parcare privată contra cost, fierbător, tour desk, grădină, piscină exterioară, fier de călcat.

Hotel Le Grimaldi by HappyCulture 4* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 450 de metri de plajă și de bulevardul Promenade des Anglais Buget: High  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 18 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, cafenea, room service, bar, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, parcare privată contra cost, fierbător, tour desk.

Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee 5* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 5 minute pe jos de gara din Nisa, pe Promenade des Anglais Buget: High  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 28 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, cafenea, restaurant, room service, bar, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, parcare privată contra cost, fierbător, tour desk, piscină exterioară și interioră, biciclete disponibile gratuit, solar, sală de fitness, saună, fier de călcat, business centre.

*Tariful pachetului diferă în funcție de varianta de cazare aleasă

**Aceste variante de cazare sunt cu titlu informativ, portofoliul nostru include o gamă diversificată de hoteluri despre care putem discuta în momentul ofertării personalizate

Le Paradis de Clarisse – Bed&Breakfast.eu Quick Facts: Locatie: în localitatea Trets, la 29 km de Marseilles și 21 de km de Aix-en-Provence Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 30 de metri patrati Alte informatii: piscină, parcate gratuită, uscător de păr, terasă, grădină, barbeque, televizor.

Bed and breakfast La Féraude – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în apropierea orășelului Gardanne, la 10 minute cu mașina de Aix-en-Provence Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 20 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, parcare gratuită, terasă, grădină, piscină în aer liber, barbeque.

Guest house Domaine de Carraire  – Website oficial Quick Facts: Locatie: în zona Aix-en-Provence, la 8 km de centrul orașului Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 34 de metri patrati Alte informatii: parcare gratuită, terasă, grădină, piscină în aer liber, barbeque, frigider, chicinetă, locație adult only, șezlonguri pentru piscină și plajă, umbrele de plajă.

Domaine de Saint-Clair 4* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în Aix-en-Provence, la aproximativ 3.5 km de centrul orașului Buget: high Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 30 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, parcare gratuită, terasă, grădină, piscină în aer liber, uscător de păr, cafenea, șezlonguri și prosoane pentru piscină, umbrele pentru piscină, lounge/ cameră cu TV comună, fier de călcat.

Renaissance Aix-en-Provence Hotel 5* – TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în Aix-en-Provence, la 10 minute pe jos de centrul orașului Buget: high Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 27 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, parcare (contra cost), terasă, grădină, piscină în aer liber, uscător de păr, cafenea, șezlonguri și prosoane pentru piscină, umbrele pentru piscină, sală de fitness, centru spa & wellness, fier de călcat, restaurant, serviciu de trezire, business centre.

Sună acum!