Sudul Franței – Coasta de Azur & Provence, 10 nopți

France (0)
de la/pe persoană 989 
 • Acasă
 • Sudul Franței – Coasta de Azur & Provence, 10 nopți
 • Sejur Lung
 • Calator Solo
 • Explorator
 • Fun
 • Honeymooner
 • Luxury Hunter


Descriere Sejur

De fiecare dată când ne gândim la sudul Franței ne vin în minte plajele și promenadele lungi de-a lungul Mediteranei, terasele cochete, orășelele cu străzi pline de artiști, oameni zâmbitori, câmpurile cu lavandă cât vezi cu ochii, vremea superbă și sentimentul că și localnicii sunt într-o continuă vacanță. Cum ar spune italienii: dolce far niente. Avem și câteva cărți care de-a lungul timpului ne-au format impresia despre acest mic colț de lume: Cele mai frumoase amintiri – de Françoise Sagan, Un an în Provence – de Peter Mayle sau Bonjour, tristesse! – tot de Françoise Sagan.  

Noi am călătorit în această zonă și pe baza experienței noastre vă propunem o călătorie de 10 nopți împărțită egal între Coasta de Azur și Provence. Ca și bază de explorare pentru Coasta de Azur îți propunem Nisa – pentru a putea ajunge ușor cu trenul în oricare dintre restul orașelor de pe rivieră: Monte Carlo, Antibes, Cannes, Cagnes sur Mer, Saint Tropez, etc. Iar pentru zona Provence putem alege împreună o locație care să se potrivească așteptărilor tale pentru această călătorie (câteva exemple în descrierea hotelurilor de mai jos). În orice caz, recomandăm cu căldură ca în zona Provence să ai o mașină închiriată (pe care am și inclus-o în tariful călătoriei). 

Nu uita că acest pachet are titlu informativ, tariful poate varia în funcție de perioada călătoriei, numărul de persoane care călătoresc, orașul de plecare și cazarea aleasă. Deasemenea, călătoria se poate personaliza în funcție de preferințele tale. Contactează-ne și hai să organizăm împreună călătoria ta în sudul Franței! 🙂


Agendă Sezon

Cea mai bună perioadă pentru vacanță

Recomandarea noastră: oricând, în funcție de motivul călătoriei, însă recomandăm în primul rând iunie-iulie pentru a prinde câmpurile cu lavandă sau sfârșit de septembrie pentru peisaje și mai puțini turiști
iunie, iulie, septembrie iunie-iulie pentru câmpurile cu lavandă, septembrie pentru peisaje și mai puțini turiști
aprilie, mai, august pentru vremea bună
restul anului în funcție de scopul călătoriei

*Tariful afișat este cu titlu informativ, te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă personalizată.

Pachetul include

 • Zbor București/Budapesta/Cluj Napoca - Nisa și retur 
 • Taxe de aeroport și 1 x bagaj de mână maxim 10 kg/ persoană
 • Cazare 5 nopți în Nisa
 • Cazare 5 nopți în zona Provence
 • Mic dejun
 • Mașină închiriată pentru cele 5 zile în zona Provence - FIAT 500 sau similar, pachet GOLD, asiguări incluse (pickup și dropoff în aeroportul din Nisa)
 • Asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Pachetul nu include

 • Asigurare medicală și storno de călătorie
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport (se poate asigura la cerere, dacă nu o să vă dăm indicații pentru transportul în comun)
 • Bagaje de cală (de la 30 euro/ bagaj/ sens - în funcție de numărul de kg)


Opțiuni Cazare


*Tariful pachetului diferă în funcție de varianta de cazare aleasă

**Aceste variante de cazare sunt cu titlu informativ, portofoliul nostru include o gamă diversificată de hoteluri despre care putem discuta în momentul ofertării personalizate

Hotel Monsigny 3* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în cartierul Gare de Provence Nord din centrul Nisei Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 14 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, restaurant, bar, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, jacuzzi (contra cost). 

Villa Otero by HappyCulture 3* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 12 minute pe jos de plaja din oraș, în cartierul Muzicienilor Buget: Mediu  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 16 de metri pătrați Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, cafenea, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, bibliotecă, parcare privată contra cost, fierbător, cameră de jocuri, tour desk.

Hotel Windsor Nice 4* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 500 de metri de plajă și de bulevardul Promenade des Anglais Buget: High  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 15 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, restaurant, room service, bar,  cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, parcare privată contra cost, fierbător, tour desk, grădină, piscină exterioară, fier de călcat.

Hotel Le Grimaldi by HappyCulture 4* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 450 de metri de plajă și de bulevardul Promenade des Anglais Buget: High  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 18 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, cafenea, room service, bar, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, parcare privată contra cost, fierbător, tour desk.

Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee 5* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: la 5 minute pe jos de gara din Nisa, pe Promenade des Anglais Buget: High  Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 28 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, telefon, televizor, uscător de păr, cafenea, restaurant, room service, bar, cameră de bagaje, serviciu de trezire, seif, serviciu concierge, parcare privată contra cost, fierbător, tour desk, piscină exterioară și interioră, biciclete disponibile gratuit, solar, sală de fitness, saună, fier de călcat, business centre.

*Tariful pachetului diferă în funcție de varianta de cazare aleasă

**Aceste variante de cazare sunt cu titlu informativ, portofoliul nostru include o gamă diversificată de hoteluri despre care putem discuta în momentul ofertării personalizate

Le Paradis de Clarisse - Bed&Breakfast.eu Quick Facts: Locatie: în localitatea Trets, la 29 km de Marseilles și 21 de km de Aix-en-Provence Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 30 de metri patrati Alte informatii: piscină, parcate gratuită, uscător de păr, terasă, grădină, barbeque, televizor.

Bed and breakfast La Féraude - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în apropierea orășelului Gardanne, la 10 minute cu mașina de Aix-en-Provence Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 20 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, parcare gratuită, terasă, grădină, piscină în aer liber, barbeque.

Guest house Domaine de Carraire  - Website oficial Quick Facts: Locatie: în zona Aix-en-Provence, la 8 km de centrul orașului Buget: Mediu Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 34 de metri patrati Alte informatii: parcare gratuită, terasă, grădină, piscină în aer liber, barbeque, frigider, chicinetă, locație adult only, șezlonguri pentru piscină și plajă, umbrele de plajă.

Domaine de Saint-Clair 4* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în Aix-en-Provence, la aproximativ 3.5 km de centrul orașului Buget: high Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 30 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, parcare gratuită, terasă, grădină, piscină în aer liber, uscător de păr, cafenea, șezlonguri și prosoane pentru piscină, umbrele pentru piscină, lounge/ cameră cu TV comună, fier de călcat.

Renaissance Aix-en-Provence Hotel 5* - TripAdvisor Quick Facts: Locatie: în Aix-en-Provence, la 10 minute pe jos de centrul orașului Buget: high Wi-fi: Da, gratuit  Marime camere: minim 27 de metri patrati Alte informatii: aer condiționat, parcare (contra cost), terasă, grădină, piscină în aer liber, uscător de păr, cafenea, șezlonguri și prosoane pentru piscină, umbrele pentru piscină, sală de fitness, centru spa & wellness, fier de călcat, restaurant, serviciu de trezire, business centre.Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala