Vacanta Singapore, 7 Nopți | Mandala Travel Agency

Vacanta Singapore, 7 nopți

de la 1.490€ de persoană

Descriere Sejur

Pregătește-te de aventură într-unul dintre cele mai interesante orașe-stat din lume! Shopping, distracție, muzee, plaje, parcuri și o mulțime de evenimente interesante. În Singapore vei găsi de toate. Ești gata pentru o vacanță de neuitat?

Principalele Repere

Singapore e orașul – stat care are de toate: skyscraperi, diversitate culturală, muzee, plaje, viață de noapte, evenimente, parcuri și cam tot ce-ți poate trece prin minte.

Am rămas surprinși de cât de diferit este acest loc față de toate țările din jurul său. Da, într-adevăr se simt influențele malaysiene, chinezesti și indiene însă totul este foarte bine pus la punct, curat și civilizat.

Vei găsi aici probabil cea mai mare diversitate de expați din Asia de Sud Est – atrași de renumele orașului și de clima foarte plăcută. Datorită prețurilor destul de piperate majoritatea vizitatorilor preferă să rămână doar câteva zile după care pornesc către toate colțurile Asiei.

Singapore este cunoscut în toată lumea și pentru legile sale considerate ciudate – cum ar fi faptul că este ilegal să mesteci gumă în public – deși se spune că astfel de legi dure au adus ordinea și civilizatia pentru care este atât de popular în prezent.

Noi ne-am oprit aici după două luni de plimbări prin toată Asia și chiar ne-am simțit ca acasă. Dacă vei alege să rămâi mai mult vei descoperi aici un oraș plin de viață și culoare.

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Singapore

Octombrie - Februarie Cea mai bună perioadă!
August - septembrie, Martie - Iunie Sezon de mijloc

Pachet

Include
  • Zbor din Budapesta sau București – Singapore și retur
  • Bagaje și taxe de aeroport
  • Cazare Singapore 7 nopți într-una dintre locațiile specificate
  • Mic dejun
  • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
  • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului
Nu Include
  • Asigurare storno
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
  • Alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Village Katong by Far East Hospitality 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 15 minute cu mașina de aeroport, 15 minute de mers pe jos de East Coast Park. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 29 de metri pătrați. Alte informații: Shuttle gratuit către aeroport, non-smoking, restaurant, parcare contra cost, piscină exterioară, centru fitness.

 

Royal Plaza on Scotts 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de Orchard Road, 3 minute de mers pe jos de stația de metrou. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 32 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, parcare gratuită, non-smoking hotel, centru fitness, saună, servicii de laundry.

The Quincy Hotel by Far East Hospitality 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de Orchard Road, 25 de minute cu mașina de aeroport. Buget: Mediu – mare.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 26 de metri pătrați. Alte informații: Centru fitness deschis 24h, piscină exterioară infinity, restaurant, bar, parcare gratuită, saună.

Sună acum!