Sejur Tenerife Si El Hierro, 12 Nopti | Mandala Travel

Sejur Tenerife si El Hierro, 12 nopti

de la 1290€ de persoană

Descriere Sejur

Pentru un sejur de 12 nopți în Tenerife și El Hierro, la un tarif de 1290 euro per persoană, pachetul include următoarele:

Transport

 • Zbor Cluj/București/Budapesta – Tenerife și retur (cu 1 sau 2 escale pe sens din Cluj sau zbor direct din Budapesta și București)
 • Zbor Tenerife – El Hierro și retur (zbor direct)
 • Taxe de aeroport și bagaje de cală

Cazare

 • 8 nopți în Tenerife la TRH Taoro Garden Hotel 4* sau similar
  • Hotelul TRH Taoro Garden este situat în Puerto de la Cruz și este destinat exclusiv adulților. Oferă o piscină exterioară încălzită sezonier, WiFi gratuit, camere cu aer condiționat, terasă. Hotelul este aproape de Lago Martianez și Taoro Park.
 • 4 nopți în El Hierro la Parador de El Hierro 4* sau similar
  • Parador de El Hierro ofera o priveliște spectaculoasă asupra Atlanticului. Hotelul dispune de camere cu balcon, minibar, TV cu ecran plat și WiFi gratuit. Este ideal pentru relaxare și deconectare, fiind situat într-o zonă izolată și liniștită.

Servicii incluse

 • Mic dejun în ambele locații
 • Mail cu recomandări din experiența personală în cele două insule (include recomandări activități, rent a car, restaurante, tururi, etc.)
 • Asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

De ce sa mergi in El Hierro?

El Hierro, cea mai mică și mai vestică dintre insulele Canare, îți oferă o experiență unică și autentică datorită combinației sale de natura spectaculoasa, tradiții bogate și activități diverse. Iată câteva motive pentru care merită să vizitezi El Hierro:

1. Peisaje Naturale și Biodiversitate

El Hierro este un adevărat paradis natural, cu o biodiversitate remarcabilă și peisaje variate, de la păduri de pini și câmpuri de lavă până la coaste stâncoase și plaje izolate. Insula a fost declarată Rezervație a Biosferei de către UNESCO în anul 2000, ceea ce subliniază angajamentul său față de conservarea mediului.

2. Tradiții și Cultură

El Hierro are o cultură bogată și tradiții bine păstrate. Arhitectura tradițională, gastronomia locală și meșteșugurile sunt doar câteva dintre aspectele care reflectă moștenirea culturală a insulei. Festivitățile locale, cum ar fi Bajada de la Virgen de los Reyes, sunt evenimente importante care atrag mulți vizitatori și îți oferă o privire autentică asupra vieții insulare.

3. Activități în Natură

Insula este ideală pentru iubitorii de natură și aventură. Poți explora trasee de drumeții spectaculoase, cum ar fi La Llanía, care te poartă prin păduri de pini și pe lângă cratere vulcanice. De asemenea, El Hierro este un loc excelent pentru mountainbike, snorkeling, scufundări și chiar înot cu delfinii.

4. Muzee și Centre de Interpretare

El Hierro găzduiește mai multe muzee și centre de interpretare care oferă informații detaliate despre istoria, cultura și geologia insulei. Acestea includ Centrul de Interpretare al Geoparcului El Hierro și Centrul de Interpretare al Rezervației Biosferei, care sunt esențiale pentru înțelegerea patrimoniului natural și cultural al insulei.

5. Gastronomie Locală

Bucătăria din El Hierro este o combinație de influențe spaniole și latino-americane, caracterizată prin simplitatea și prospețimea ingredientelor locale. Printre specialitățile locale se numără queso de cabra (brânză de capră), papas arrugadas con mojo (cartofi cu sos mojo) și diverse preparate din pește proaspăt.

6. Sustenabilitate și Energie Verde

El Hierro este prima insulă din lume care a atins autosuficiența energetică, folosind surse de energie regenerabilă precum mori de vânt și panouri solare. Acest angajament față de sustenabilitate face din El Hierro un exemplu de bune practici în conservarea mediului.

7. Atmosferă Relaxantă și Autentică

Fiind mai puțin cunoscută și vizitată decât alte insule din arhipelag, El Hierro îți oferă o atmosferă liniștită și autentică, ideală pentru cei care doresc să se deconecteze de la agitația cotidiană și să se bucure de natură și tradiții locale.

Cum este experienta de snorkeling in El Hierro?

Experiența de snorkeling pe El Hierro este cu adevărat remarcabilă și oferă oportunități unice de a explora fauna și flora subacvatică într-un mediu natural spectaculos. Iată câteva aspecte care fac snorkelingul pe această insulă o activitate de neratat:

1. Ape Cristaline și Biodiversitate Marină

El Hierro este renumită pentru apele sale cristaline, care oferă o vizibilitate excelentă pentru snorkeling. În aceste ape, poți observa o varietate impresionantă de specii marine, inclusiv pești colorați, corali și alte forme de viață subacvatică. Satul de pescari La Restinga este cel mai vizitat loc pentru scufundări și snorkeling datorită biodiversității sale marine bogate.

2. Centre de Scufundări Profesionale

Insula găzduiește mai multe centre de scufundări și snorkeling care oferă echipamente de înaltă calitate și ghiduri profesionale. Printre acestea se numără:

 • Snorkel El Hierro: Oferă echipamente și ghiduri pentru o experiență de snorkeling de neuitat.
 • Centro de Buceo Extra Divers El Hierro: Cunoscut pentru profesionalismul și echipamentele sale de calitate.
 • Centro de Buceo El Hierro: Foarte apreciat de vizitatori pentru serviciile sale excelente.

3. Peisaje Subacvatice Unice

El Hierro oferă peisaje subacvatice unice, cu formațiuni de lavă și stânci impresionante. Acestea creează un habitat ideal pentru o varietate de specii marine, făcând snorkelingul o activitate fascinantă și plină de descoperiri.

El Hierro este o destinație ideală pentru tine dacă cauți o experiență autentică, în mijlocul naturii, cu o bogată moștenire culturală și o varietate de activități în aer liber.

Opțiuni cazare

Sună acum!