Sejur Dubai, 7 Nopti | Mandala Travel Agency

Sejur Dubai, 7 nopti

de la 1590€ de persoană

Descriere Sejur

Sejur in Dubai cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive

Dubai, orașul viselor, este o destinație perfectă de călătorie pentru cei care caută lux și aventură. Recunoscut pentru arhitectura sa impresionanta, mallurile de clasă mondială și opțiunile nelimitate de divertisment, Dubai este o atracție pentru turiștii din întreaga lume.

Dubai este un oraș al contrastelor unde cultura arabă tradițională se întâlnește cu modernitatea sofisticată. De la cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, la fabulosul Burj Al Arab, Dubai oferă un peisaj care vă va lăsa fără cuvinte. Iar pentru entuziaștii cumpărăturilor Dubai este un paradis!

Pentru cei care caută aventură, Dubai are multe de oferit. Puteți să faceți un zbor cu balonul cu aer cald peste desert, să faceți sandboarding sau să luați un tur cu buggy-ul în deșert. De asemenea, puteți vizita Dubai Foutain, cel mai mare sistem de fantani coregrafiate din lume, sau să faceți un safari pentru a experimenta frumusețea deșertului arab.

De la parcurile tematice precum Legoland, la Acvariul din Dubai Mall și Zoo-ul subacvatic, Dubai are ceva pentru toată lumea. Puteți explora si faimoasa Dubai Miracle Garden, cea mai mare grădină de flori din lume, sau Dubai Butterfly Garden, care găzduiește mii de specii diferite de fluturi.

In Dubai, posibilitățile sunt nelimitate, iar pachetul nostru este conceput pentru a va oferi cele mai frumoase experiențe. Rezervați sejur nostru în Dubai astăzi și pregătiți-vă pentru aventură!

Citeste despre experienta noastra in Dubai in articolul:

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Dubai

Octombrie - Martie Cea mai bună perioadă!
Septembrie, Aprilie, Mai Sezon de mijloc
Iunie, Iulie, August Mai puțin recomandat

Pachet

Include
  • Zbor Cluj Napoca/ Budapesta/ București – Dubai și retur
  • Taxe de aeroport și bagaje de cală
  • Transfer privat aeroport – hotel – aeroport
  • Cazare 7 nopți
  • Mic dejun
  • Asistență turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei
Nu Include
  • Asigurare medicală și storno de călătorie
  • Excursii și alte activități opționale

Opțiuni cazare

Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* – TripAdvisor

W Dubai The Palm 5* – TripAdvisor

Hilton Dubai Palm Jumeirah 5* – TripAdvisor

Rixos Premium Dubai JBR 5* – TripAdvisor

Fairmont The Palm 5* – TripAdvisor

Sună acum!