SANTORINI & MYKONOS – the Beauty & the Beach

Santorini, Grecia (0)
de la/pe persoană 1.290 
 • Acasă
 • SANTORINI & MYKONOS – the Beauty & the Beach
 • Sejur Mediu
 • Calator Solo
 • Explorator
 • Fun
 • Luxury Hunter


Descriere Sejur

De cele mai multe ori experiențele memorabile vin la pachet cu oamenii faini cu care le împărți astfel că acest proiectul al unui trip de grup a plecat de la feedback-urile turiștilor noștri care ezită să călătorească singuri însă își doresc mult să vadă această lume minunată. Și de la  la dorința mea de a vedea destinații într-un cadru cât mai familiar, sigur și împărțind experiențe cu oameni interesanți și dornici de aventură..la fel ca mine 🙂 Așadar, nu voi fi ghid , ci însoțitor de grup cu rolul de a organiza și veghea asupra bunului mers al călătoriei. Vom fi flexibili, astfel că în orice moment fiecare are libertatea să decidă ce își dorește, să rămână alături de noi sau să experimenteze altceva.

Salut! Eu sunt Elena și sunt dependentă de călătorii de la 17 ani 🙂 Locuiesc în Cluj ( o să auzi deseori „no hai să merem’) și spre norocul meu am făcut din pasiunea mea cea mai mare, un mod de viață. Totul a început acum 9 ani când alături de 2 colegi de facultate am plecat în aventura antreprenoriatului în turism, și nu m-am mai oprit de atunci. Trăiesc intens, prin si pentru travel,și pentru a vă inspira și pe voi să o faceți !

Misiunea mea?

Să creez experiențe de viață prin călătorii, experiențe ce modelează caracterul și schimbă perspectiva asupra lumii în care trăim.

ITINERAR

Ziua 1 (20 septembrie ) Bucuresti – Santorini

Vom decola din București spre Santorini cu o scurtă escală la Atena , suficient cât să ne tragem sufletul și să ne îmbarcăm spre cea mai cunoscută insula a Cycladelor.

Ziua 2-6 ( 21 -25 septembrie) Santorini 

Relaxare sau descoperire intensă a insulei. Aici, fiecare va avea libertatea să își organizeze propriul itinerar sau să se alăture grupului care se va formă ad hoc la fața locului în funcție de opțiuni și dorințele fiecăruia. Cert este că insula oferă de la plaje minunate de explorat în fiecare zi (plajele negre din Kamari și Perissa, plajă roșie din Akrotiri , Ammoudi Bay ) la day trips pe mare pe catamaran pentru priveliști inedite cu calderă de pe mare, la degustări de vin ( vin care se găsește mai ușor decât apă potabilă în Santorini) , excursii la celebrul vulcan care i-a adus acestei insule formă deosebită și implicit notorietatea . Cireașa de pe tort vor fi apusurile din Oia și pozele imstagramabile din fiecare colțișor al acestei insule!

Ziua 7 ( 26 septembrie) Santorini – Mykonos 

Azi ne îmbarcăm pe feribotul de mare viteză spre ce-a de-a 2-a parte a călătoriei. Vom ajunge în Ibiza Greciei în jurul prânzului, lăsând timp suficient pentru că seară să pornim în explorarea vieții de noapte a Mykonos-ului.

Ziua 8 – 10 ( 27 – 29 septembrie)  Mykonos 

Mykonos înseamnă viață de noapte, glamour lifestyle și party-uri pe plajele sale Paradise & Super Paradise Beach și noi le vom încerca pe toate! 3 zile și 3 nopți în care vom gustă cocktail-uri colorate și poate, cine știe, vom da nas în nas cu celebrități de talie mondială !

Ziua 11 (30 septembrie)  Mykonos – Bucuresti

Azi vom spune Antio sas  petrecăreților din Mykonos și ne vom îndrepta spre casă, din nou cu un scurt popas în Atena.

 

DETALII SUPLIMENTARE 

Conceptul „JOIN ME” este un produs turistic atipic și elementul de noutate este flexibilitatea acestuia. E mai mult o invitație la călătorit și nu un grup obișnuit,  astfel că există câteva detalii specifice. 

Nu este un număr minim de persoane pentru că să plecăm în această aventură! Însă îmi propun să nu depășim 15-20 persoane, pentru a păstra sentimentul de familiaritate. 

Vom decide la fața locului împreună la ce activități veți dori să luați parte în afară celor din itinerar . Fiecare are libertate totală, de a rămâne sau nu cu grupul sau să se aventureze pe cont propriu. Principalele repere rămân destinatia, transportul si cazarile lasand loc de spontaneitate la fata locului ! 

Nu voi fi ghid 🙂 Voi fi la fel că voi, călător pentru prima dată în această țară pe care îmi doresc să o descoperim împreună. Nu va voi impune programul meu dar sunteți mai mult decât bineveniți to join în 😀 În schimb mă voi ocupă de detaliile legate de cazare și transport și legătura cu partenerii locali. Voi veni cu sugestii de activități extra și voi încerca să creez un context relaxat ! 

NOTA

 În cazul în care nu va surad opțiunile din pachetul de baza sau camerele propuse și/sau va doriti sa  optati pentru regim single, va putem oferi opțiuni de upgrade în fiecare locație. 

Tariful este calculat pentru cazarea în camere double/twin  ! Repartizarea in camere se va face in ordinea inscrierilor. Daca nu va doriti asta, puteți opta la alegere pentru cazare în camera single, în acest caz veți achita diferența – suplimentul de single la pachet.

In functie de data confirmarii pachetului este posibil ca hotelurile inlcuse in oferta initiala sa aiba epuizate disponibilitatile la camere. Astfel, daca veti dori sa va alaturati grupului va vom oferi variante de cazare in apropiere si similare. 

Principelele Repere

Insula oferă de la plaje minunate de explorat în fiecare zi (plajele negre din Kamari și Perissa, plaja roșie din Akrotiri , Ammoudi Bay ) la day trips pe mare pe catamaran pentru priveliști inedite cu caldera de pe mare, la degustări de vin ( vin care se găsește mai ușor decât apă potabilă în Santorini, how cool is that ?!) , excursii la celebrul vulcan care i-a adus acestei insule formă deosebită și implicit notorietatea . Cireașa de pe tort vor fi apusurile din Oia și pozele instagramabile din fiecare colțișor al acestei insule!

Aceleași străduțe înguste și clădiri albe cu albastru, celebrele mori de vânt și un lifestyle de VIP. Mykonos a devenit celebra în anii 70-80 fiind vizitată de Bardot și Onassis,  după care a devenit „locul de joacă” al celebrităților de talie mondială ( Leonardo Di Caprio, Paris Hilton, Mariah Carey). Dar ce este cu adevărat special la Mykonos este efervescență vieții de noapte. Ibiza Greciei vibrează în beat-urile techno, electro and much more pe plajele sale sau în barurile sale cochete gay friendly.


Agendă Sezon

Cea mai bună perioadă pentru vacanță: Mai- Octombrie


Pachetul include : 

 • Bilet de avion Bucuresti - Santorini si retur Mykonos- Bucuresti ( cu escala in Atena)
 • Cazare  6 nopți in Santorini 
 • transfer cu ferribot Santorini - Mykonos
 • Cazare 4 nopți in Mykonos
 • transfer de grup aeroport- hotel in fiecare locatie
 • Mic dejun in fiecare locație
 • asistenta turistica  inainte, in timpul si dupa desfasurarea calatoriei

Tariful nu include:

 • Bagaje de cală
 • Excursii opționale  și ghizii contractați ( din nou costurile vor fi împărțite la numărul de participanți la fiecare activitate și asta vom decide la fața locului)
 • Suplimentul de single

NOTA

Tariful este dinamic și se modifică în funcție de tariful biletelor de avion & disponibilitatea cazărilor independent de dorinta noastra, asadar nu putem garanta acest tarif actualizat mai mult de 24 de ore. 

CONDITII DE PLATA 

30% din valoarea pachetului la confirmare ( si daca pana la data calatoriei sunt mai mult de 45 de zile) 

50% din valoarea pachetului cu 45 de zile inainte de plecare 

100% din valoarea pachetului daca sunt mai putin de 45 de zile pana la plecare 

***Supliment de singe : 690 euro 


Opțiuni Cazare


Imperial Med Hotel 4* - Tripadvisor 

Tip camera: double/twin basic

 Horizon Hotel Mykonos 3 * - Tripadvisor 

Tip camera: double/twin basic


Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala