Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; sidebar_generator has a deprecated constructor in /home/mandalat/public_html/wp-content/themes/citytours/inc/lib/multiple_sidebars.php on line 29

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CTSettingsWidget has a deprecated constructor in /home/mandalat/public_html/wp-content/themes/citytours/inc/functions/widget.php on line 8
Portugalia Continentală Grand Tour – 12 nopți | Mandala Travel

Portugalia Continentală Grand Tour – 12 nopți

Portugalia (0)
de la/pe persoană 1.149 
 • Acasă
 • Portugalia Continentală Grand Tour – 12 nopți
 • Sejur Lung
 • Calator Solo
 • Explorator
 • Fun

harta tur

Harta Traseu


Descriere Sejur

Un tur care adună din experiența noastră cele mai frumoase și mai importante locații din Portugalia continentală. Nici prea lung, nici prea scurt, l-am construit în așa fel încât să creăm o călătorie self drive relaxată și totuși completă a acestei țări. La cerere se poate renunța la mașina închiriată și se poate opta pentru transport în comun, însă pentru o experiență cât mai plăcută vă recomandăm varianta inițială. De la istoria Lisabonei la superbele plaje ale sudului, de la șarmul Nazaré-ului la străduțele pline de farmec din Porto. Avem sfaturi și recomandări pentru fiecare locație și vom crea cu drag o călătorie după dorințele și așteptările voastre.

Principalele Repere

Un oraș atât de frumos, de cochet și de-a dreptul fermecător! Străduțe cu case frumos aranjate, bine cunoscutele ”azulejos” peste tot, studenți în robe negre care te vor duce cu gândul la Harry Potter (de aici s-a inspirat autoarea cărților), cafenele șic, plaje pentru toate gusturile destul de aproape de centru, priveliștea de pe podul Dom Luis I, artiștii care își etalează talentele pe stradă, aerul relaxat și un strop de miros de ocean. Porto depășește așteptările, e ca și cum ai fi în mai multe orașe în același timp. Așa ne-a spus prima noastră cunoștință din Porto când am ajuns, și chiar așa a fost. Va trebui să vă convingeți la rândul vostru că așa e. 😉

Aproximativ 100 de km nord de Lisabona, la malul oceanului Atlantic, vei găsi un mic sat pescăresc cu o plajă lungă și lată. Plimbându-te pe străduțele înguste vei vedea mereu oceanul, sau vei ști că în câțiva pași poți ajunge la el. O piață de pește, un centru micuț și cochet, un ascensor care te urcă până la un view point extraordinar către sat și plajă. Însă ce e cu adevărat spectaculos în sătucul acesta liniștit se întâmplă în octombrie – noiembrie. Nazaré se transformă atunci într-unul dintre locurile cu cele mai mari valuri din lume, asta datorită poziționării sale vestice în Europa continentală, dar mai ales datorită unui canion subacvatic care creează condițiile optime pentru formarea acestor valuri. Nu sunt cuvinte care să descrie cât de spectaculoasă este priveliștea de la Farol de Nazaré către Praia do Norte în zilele cu valuri mari. E un spectacol al naturii în adevăratul sens al cuvântului. Ca să vă faceți o idee imaginați-vă că recordul mondial pentru cel mai mare val pe care s-a făcut surf s-a bătut aici pe un val de aproximativ 30 de metri. Trebuie să ajungeți aici!

Un oraș boem. Așa l-am simțit noi. Un oraș în care trebuie să urci dealuri și scări multe pentru a ajunge la cele mai frumoase priveliști. E un oraș pe care îl recomandăm pentru pozele cu tramvaie galbene, patiseriile care-ți vor lua ochii și melodiile de fado care răsună seara pe străduțele pavate cu pietre mici și case cu felinare mari. Poate nu la fel de spectaculos pe cât ni-l imaginam noi, însă Lisabona e cu siguranță un oraș pe care merită să-l simți pe propria piele, să-l experimentezi și să te întorci cu propria părere. Îți recomandăm să citești istoria lui fascinantă înainte de a-l vedea. O să îl înțelegi mult mai bine după.

Sudul Portugaliei e o altă planetă. E un loc în care stâncile ies din apă și formează în combinație cu oceanul niște peisaje pe care nu le-am găsit nicăieri altundeva în Europa până acum. Unde mai pui că vremea bună ține câteodată și până în noiembrie, așa că poți veni aici când acasă începe să fie gri și pur și simplu mai vrei un pic de vară în viața ta. Excursii cu kayakul printre zecile de grote, plimbări cu mașina de-a lungul coastei (mașină pe care e musai să o ai în această locație, așa că am inclus-o deja în pachet), plimbări la asfințit pe stâncile care străjuiesc oceanul, școli pentru surf și plaje fără sfârșit. Lagos, Praia da Rocha, Sagres, Portimao, Falesia, Faro. De la est la vest sunt aproximativ 165 de km, așa că ai toate șansele să explorezi la maxim toate locațiile de aici. Și să te întorci cu sute de povești și imagini în minte.


Agendă Sezon

Prețul pachetului este informativ și poate fluctua în funcție de perioada aleasă pentru caălătorie, hotelul ales sau modificările în tarifele biletelor de avion.

Pachetul include

 • zbor Cluj Napoca/ București/ Timișoara - Porto (o escală indiferent de orașul de plecare)
 • zbor retur Faro - Cluj Napoca/ București/ Timișoara (o escală indiferent de orașul de plecare)
 • taxe aeroport și bagaje
 • cazare Porto 3 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • cazare Nazaré 1 noapte (hotelul din descriere sau similar)
 • cazare Lisabona 3 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • cazare zona Algarve 5 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • mic dejun în toate locațiile
 • mașină închiriată*
 • asigurare medicală și storno de călătorie
 • consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Pachetul nu include

 • servicii extra pentru mașina închiriată: asigurare integrală pagube, șofer adițional, GPS, combustibil, etc**
 • alte mese și cheltuieli pe lângă cele amintite mai sus

*pentru mai multe detalii despre acest serviciu vă rugăm să ne contactați. Opțional, se poate renunța la mașină (vom scădea valoarea acesteia din pachet), urmând ca deplasările din călătorie să se facă prin alte mijloace suportate de călători.
**pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.


Opțiuni Cazare

Quality Inn Portus Cale 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la doar 5 min de mers pe jos este Casa da Musica. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 25 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, birou, minibar, parcare contra cost.

Eurostars Heroisimo 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la doar 1,5 km de Bulevardul Aliados din centrul orașului Porto. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 22 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, lift, izolare fonică, bar, serviciu de concierge, spălătorie, recepție deschisă non-stop.

Grande Hotel do Porto 3*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  în zona pietonală centrală a oraşului Porto, la 5 mi de mers pe jos de Gara São Bento. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 16 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, lift, teresă, restaurant, bar, sală de fitness, schimb valutar, recepție deschisă non-stop.

Bessahotel Boavista 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  în prestigiosul cartier Boavista din Porto, la câteva minute de Casa da Musica.  Buget: Mediu-mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 25 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, camere izolate fonic, seif, lift, terasă, restaurant, bar, bibliotecă, masaj, sală de fitness, închiriere biciclete, seviciu de concierge, birou de turism, cameră de bagaje, parcare contra cost.

The Artist Hotel Porto 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: în inima orașului Porto, la 100 de metri de strada Santa Catarina.  Buget: Mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 33 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat seif, lift, restaurant, bar, room service, curăţătorie chimică, spălătorie, recepție deschisă non-stop, nu există parcare.

Hotel Mare 3* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la doar 5 min de mers pe jos este Casa da Musica. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 14  metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, lift, birou, cameră de bagaje, recepție deschisă non-stop, spălătorie, parcare contra cost.

Expo Astoria 3* - TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 100 m de Marques do Pombal și  500 m de Avenida da Liberdade. Buget: Mediu - mic. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 18 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, restaurant, bar, sală de fitness, centru wellness, cameră de bagaje.

Hotel Lisboa 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  la 300 de metri de staţia de metrou Avenida. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 20 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, snack bar, sală de fitness, cameră de bagaje, serviciu de concierge, room service, parcare contra cost.

Hotel Marques de Pombal 4* - Tripadvisor

Quick Facts: Locație: pe Avenida da Liberdade, la 20 de metri de staţia de metrou Marques de Pombal. Buget: Mediu–mare.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 18 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, sală de fitness, cameră de bagaje, room service, schimb valutar, birou de turism, parcare contra cost.

My Story Ouro 3*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: în centrul cartierului istoric Baixa din Lisabona. Buget: Mediu–mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 13 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, snack bar cameră de bagaje, room service, birou de turism, magazin de suveniruri, închirieri biciclete, parcare contra cost.

Britania Hotel 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 300 de metri de stația de metrou Avenida. Buget: Mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 23 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, snack bar cameră de bagaje, room service, schimb valutar, bibliotecă, zonă de relaxare, parcare contra cost.

Dom Manuel I Charming Residence 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  la 6 minute pe jos față de plajă. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 20 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, terasă, grădină, snack bar, bar, piscină, saună, centru wellness, închiriere biciclete, parcare gratuită.

Jupiter Hotel 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 2 minute pe jos față de plajă, lângă plaja Praia da Rocha din Portimão.  Buget: Mediu-mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 19 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, terasă, restaurant, bar, piscină interioară, piscină în aer liber, sală de fitness, masaj, închiriere biciclete, seviciu de concierge, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, parcare contra cost.Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala