Malaysia West Coast & Singapore

Langkawi, 07000, Kedah, Malaysia (0)
de la/pe persoană 1.590 
 • Acasă
 • Malaysia West Coast & Singapore
 • Sejur Lung
 • Calator Solo
 • City Breaker
 • Explorator
 • Fun

harta tur

Harta Traseu

Malaiezia

Langkawi Eagle Square - Dataran Lang

Langkawi Underwater World

Pulau Payar Marine Park

Lagenda Langkawi Dalam Taman

Telaga Tujuh Waterfalls in Langkawi


Descriere Sejur

Îndrăgostește-te de Malaysia!

Îți place să guști din toate ingredientele unei vacante de neuitat?
Avem exact ce îți trebuie: destinații off the path, plaje superbe și ape limpezi, arhitectură urbană dar și natură sălbatică.
Totul asezonat cu delicatesele bucătăriei locale pentru gurmandul din tine!

Principalele Repere

Langkawi este probabil cea mai bună alegere pentru coasta de vest a Malaysiei dacă vrei plaje frumoase și ape limpezi. Este de fapt un arhipelag format din nici mai mult, nici mai putin de 99 de insule. Cu toate că a primit multă atenție în ultima vreme și-a păstrat totuși trăsăturile sale specifice cum ar fi satele tradiționale și aerul relaxat. Fiind exact la granița cu Thailanda (următoarea insulă înspre nord fiind Ko Lipe), vei găsi aici multe duty-free-uri și prețuri foarte rezonabile. Cocotieri, nisip alb și locuri numai bune pentru iubitorii de scufundări.

Capitala Malaysiei te duce direct cu gândul la Petronas Towers, nu-i așa? Cele două turnuri sunt într-adevăr emblema orașului, iar unul dintre motivele pentru care ne-am amuzat de multe ori în timp ce vizitam acest oras a fost că le puteai vedea de absolut oriunde te aflai. Dupa ce treci de entuziasmul de a le privi de aproape și chiar a admira priveliștea orașului din interiorul lor, poți trece la explorat orașul. Piețe cu mâncare, chinatown, parcuri cu păsări și fluturi, scutere, zeci de mall-uri, Batu Caves, Menara Tower. Acestea ar fi câteva dintre atracțiile cu care ai putea să-ți ocupi timpul. Cu toate că nu la fel de popular precum Bangkok-ul de exemplu, orașul oferă destule experiențe care merită trăite.

Penang-ul îți transmite un fel de nostalgie plăcută, o stare de liniște. Străduțele din centrul George Town-ului – capitala insulei – au un romantism aparte și te duc cu gândul la vremuri demult apuse. Insula este considerată, în special de locuitorii țării și ai Singaporelui, capitala culinară a Malaysiei. Și adevărul este că, din punct de vedere gastronomic, chiar am avut ce încerca: de la restaurante cu specific indian până la restaurante vestite pentru că Anthony Bourdain le-a trecut pragul. Un amestec nebun de culturi, arhitectură colonială, cafenele boeme și artă, cam despre asta este George Town. Nu degeaba orașul este înscris în Patrimoniul Mondial Unesco. Pe langă acest orășel cosmopolit, pe insulă găsim plaje drăguțe, sate pescărești și natura care așteaptă să fie explorată.

Atât de multe atracții concentrate într-un teritoriu atât de mic! Singapore e orașul – stat care are de toate: skyscraperi, diversitate culturală, muzee, plaje, viață de noapte, evenimente, parcuri și cam tot ce-ți poate trece prin minte. Am rămas surprinși de cât de diferit este acest loc față de toate țările din jurul său. Da, într-adevăr se simt influențele malaysiene, chinezesti și indiene însă totul este foarte bine pus la punct, curat și civilizat. Vei găsi aici probabil cea mai mare diversitate de expați din Asia de Sud Est – atrași de renumele orașului și de clima foarte plăcută. Datorită prețurilor destul de piperate majoritatea vizitatorilor preferă să rămână doar câteva zile după care pornesc către toate colțurile Asiei. Singapore este cunoscut în toată lumea și pentru legile sale considerate ciudate – cum ar fi faptul că este ilegal să mesteci gumă în public – deși se spune că astfel de legi dure au adus ordinea și civilizatia pentru care este atât de popular în prezent. Noi ne-am oprit aici după două luni de plimbări prin toată Asia și chiar ne-am simțit ca acasă. Daca vei alege să rămâi mai mult vei descoperi aici un oraș plin de viață și culoare.


Agendă Sezon

Cea mai bună perioadă pentru vacanță

Recomandarea noastră: oricând intre ianuarie și martie
Noiembrie - Februarie cea mai buna perioadă
Martie - Aprilie sezon de mijloc
Mai - Octombrie mai puțin recomandat

Pachetul include

 • Zbor din Budapesta sau București – Kuala Lumpur și retur din Singapore
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Kuala Lumpur 3 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Langkawi 5 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Penang 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Singapore 3 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Mic dejun
 • Transferuri între locații
 • Asigurare medicală de călătorie (sunt asigurate și bagajele)
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Pachetul nu include

 • Asigurare storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Opțiuni Cazare


Berjaya Langkawi Resort 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Burau Bay, Kedah – la 15 minute cu mașina de aeroportul din Langkawi. Buget: Mediu – Low.  Wi-fi: Da, gratuit. Marime camere: minim 32 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, 5 restaurante, parcare gratuită, centru fitness, restaurant, bar, servicii masaj, centru spa & wellness, loc de joacă pentru copii.

Bon Ton Resort 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pantai Cenang, la 2 minute cu mașina de Cenang Beach și 10 minute de aeroport. Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 47 de metri pătrați. Alte informații: Plantație de cocotieri veche de 100 de ani, bibliotecă, restaurant, bar, grădină, piscină exterioară, parcare gratuită.

Meritus Pelangi Beach Hotel and Spa 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pantai Cenang, 20 de minute pe jos de Underwater World și 10 km de aeroport. Buget: Mediu – mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 47 de metri pătrați. Alte informații: Tenis de câmp, 2 restaurante, piscină exterioară, grădină, bar, saună, centru fitness, servicii masaj, centru spa & wellness, loc de joacă pentru copii.

Tanjung Rhu Resort 5*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 4 km de Hot Springs Village și la 30 de minute distanță de aeroportul din Langkawi. Buget: Mediu – mare.  Wi-fi: Nu.  Mărime camere: minim 50  de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, centru spa & wellness, restaurant, bar, gradină, servicii masaj, bibliotecă, posibilitate închiriere biciclete, parcare gratuită.


Maison Boutique 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 10 minute de mers pe jos de Berjaia Times Square și 45 de minute cu mașina de aeroport.  Buget: Mediu – Low.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 20 de metri pătrați. Alte informatii: Centru fitness, bistro pork-free, restaurant, parcare contra cost, serviciu de laundry.

Invito Hotel Suites 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de Bukit Bintang, 1 km de Petronas Towers și 44 km de aeroport.  Buget: Mediu – Low.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 40  de metri pătrați. Alte informații: Centru fitness, piscină exterioară, parcare contra cost, restaurant, bar, servicii de laundry, concierge.

Aloft Kuala Lumpur Sentral 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 1 km de Nu Sentral Mall, 30 de minute cu trenul de aeroport. Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 33 de metri pătrați.  Alte informații: Piscină exterioară, centru fitness, restaurant, bar, serviciu de laundry.

Grand Hyatt Kuala Lumpur 5*TripAdvisor

Quick Facts: Locatie: La 5 minute de mers pe jos de Petronas Towers, 1 oră de mers cu mașina de aeroport. Buget: Mediu – mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 47 de metri pătrați.  Alte informații: Centru spa & wellness, piscină exterioară, restaurant, terasă, parcare gratuită, saună, centru fitness, servicii masaj, bar.


Yeng Keng Hotel 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: George Town, pe Clhulia Street, la 10 minute de mers pe jos de Fort Cornwallis. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 14 metri pătrați. Alte informații: Clădire din secolul al XIX-lea, piscină exterioară, restaurant, bar, locația nu oferă parcare.

Campbell House 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: George Town, la 15 minute cu mașina de Penang Museum.  Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 25 de metri pătrați. Alte informații: bibliotecă, restaurant, bar, terasă, serviciu laundry, locația nu oferă parcare.

Eastern & Oriental Hotel 5*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 15 minute pe jos de centrul orașului și 20 de km de Penang International Airport.  Buget: Mediu – mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 55 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, centru fitness, posibilitate închiriere biciclete, 6 restaurante, parcare gratuită, bar grădină, servicii laundry.


Village Katong by Far East Hospitality 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 15 minute cu mașina de aeroport, 15 minute de mers pe jos de East Coast Park. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 29 de metri pătrați. Alte informații: Shuttle gratuit către aeroport, non-smoking, restaurant, parcare contra cost, piscină exterioară, centru fitness.

Royal Plaza on Scotts 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de Orchard Road, 3 minute de mers pe jos de stația de metrou. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 32 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, parcare gratuită, non-smoking hotel, centru fitness, saună, servicii de laundry.

The Quincy Hotel by Far East Hospitality 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de Orchard Road, 25 de minute cu mașina de aeroport. Buget: Mediu – mare.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 26 de metri pătrați. Alte informații: Centru fitness deschis 24h, piscină exterioară infinity, restaurant, bar, parcare gratuită, saună.

Sofitel Singapore Sentosa Resort and Spa 5*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Tanjong Beach, Sentosa Island. Buget: Mediu-mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: 4 restaurante, centru spa & wellness, parcare gratuită, bar, piscină exterioară, terasă, grădină, saună, centru fitness, servicii masaj, posibilitate închiriere biciclete, bibliotecă, serviciu shuttle gratuit.Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala