Iordania – Solo Travelers Group Trip

Iordania (0)
de la/pe persoană 799 
 • Acasă
 • Iordania – Solo Travelers Group Trip
 • Sejur Mediu
 • Calator Solo
 • Explorator
 • Fun


Descriere Sejur

De cele mai multe ori experiențele memorabile vin la pachet cu oamenii faini cu care le împărți astfel că acest proiectul al unui trip de grup a plecat de la feedback-urile turiștilor noștri care ezită să călătorească singuri însă își doresc mult să vadă această lume minunată. Și de la  la dorința mea de a vedea destinații într-un cadru cât mai familiar, sigur și împărțind experiențe cu oameni interesanți și dornici de aventură..la fel ca mine 🙂 Așadar, nu voi fi ghid , ci însoțitor de grup cu rolul de a organiza și veghea asupra bunului mers al călătoriei. Vom fi flexibili, astfel că în orice moment fiecare are libertatea să decidă ce își dorește, să rămână alături de noi sau să experimenteze altceva.

Salut! Eu sunt Elena și sunt dependentă de călătorii de la 17 ani 🙂 Locuiesc în Cluj ( o să auzi deseori „no hai să merem’) și spre norocul meu am făcut din pasiunea mea cea mai mare, un mod de viață. Totul a început acum 9 ani când alături de 2 colegi de facultate am plecat în aventura antreprenoriatului în turism, și nu m-am mai oprit de atunci. Trăiesc intens, prin si pentru travel,și pentru a vă inspira și pe voi să o faceți !

Misiunea mea?

Să creez experiențe de viață prin călătorii, experiențe ce modelează caracterul și schimbă perspectiva asupra lumii în care trăim.

ITINERAR

Ziua 1-3 ( 11-13 aprilie) Amman & Jerash 

Vom decola din București spre capitala Iordaniei unde vom poposi pentru 3 nopți, timp suficient să explorăm micul oraș cu o bogată istorie, să descoperim într-o excursie de 1 zi „Mica Petra” – Jerash. 

Ziua 4 ( 14 aprilie) Marea Moarta 

A 4-a zi a calatoriei e dedicata relaxarii in locul aflat la cea mai joasa altitudine .Ne vom bucura de sentimentul de imponderabilitate în lacul cel mai sărat al lumii. Beauty tip : nămolul provenit de aici se spune că are nu doar beneficii terapeutice ci și de înfrumusețare! Innoptam aici pentru experienta completa! 

Ziua 6 ( 15 aprilie) Wadi Mujib 

Și aventura începe! vom pătrunde 400 de m sub nivelul marii pentru face canyoning  în cel mai spectaculos canion natural al Iordaniei. De la trasee de 2 ore până la 1 zi întreagă prin defilee , Wadi Mujib este despre adrenalina și multă apă! Pregătiți echipamentul waterproof pentru fotografii și filmări amazing! Dupamasa  ajungem in Wadi Musa, baza de explorare a orasului antic Petra unde vom ramane 2 nopti. 

Ziua 7 ( 16 aprilie) Petra 

Azi totul este despre Petra ! Nu ne va ajunge 1 zi sa strabatem toate stradutele si sa ii descoperim secretele insa cu siguranta avem la dispozitie mai mult timp decat majoritatea calatorilor grabiti care poposesc doar cateva ore aici. Ne vom trezi devreme “to beat” the crowds si sa facem fotografii spectaculoase! 

Ziua  8 ( 17 aprilie)  Wadi Rum 

Bine ați venit în Moon Valey ! Vom pleca pe urmele lui Lawrence al Arabiei într-un jeep safari de 1 zi iar la final vom cina sub cerul liber și dormi asemeni beduinilor, în corturi tradiționale și în mijlocul deșertului! 

Ziua  9-11 ( 18-21 aprilie)  Eilat

Pentru ultimele 3 zile care vom trece granița în Israel, pentru a ne bucura de țărmul Marii Roșii în stațiunea Eilat. De aici se pot face incursiuni pe mare, snorkling iar pentru cei mai îndrăzneți scufundări in cautarea coralilor !

DETALII SUPLIMENTARE 

Conceptul „JOIN ME” este un produs turistic atipic și elementul de noutate este flexibilitatea acestuia. E mai mult o invitație la călătorit și nu un grup obișnuit,  astfel că există câteva detalii specifice. 

Nu este un număr minim de persoane pentru că să plecăm în această aventură! Însă îmi propun să nu depășim 10-12 persoane, pentru a păstra sentimentul de familiaritate. 

Vom decide la fața locului împreună la ce activități veți dori să luați parte în afară celor din itinerar . Fiecare are libertate totală, de a rămâne sau nu cu grupul sau să se aventureze pe cont propriu. Principalele repere rămân cazarea, excursia comună în Wadi Rum și transportul pe care îl vom decide înainte cu 14 zile de plecare când se va închide grupul.

Nu voi fi ghid 🙂 Voi fi la fel că voi, călător pentru prima dată în această țară pe care îmi doresc să o descoperim împreună. Nu va voi impune programul meu dar sunteți mai mult decât bineveniți to join în 😀 În schimb mă voi ocupă de detaliile legate de cazare și transport și legătură cu ghizii / partenerii locali. Voi veni cu sugestii de activități extra și voi încerca să creez un context relaxat ! 

NOTA

Remember că vom pătrunde în Orientul Mijlociu și scopul este să ne apropiem cât mai mult de cultură locală. De aceea, va propun cazări care să facilitieze contactul cu localnicii și autenticul fiecărui loc. În cazul în care nu va surad opțiunile din pachetul de baza sau camerele propuse și veți opta pentru regim single, va putem oferi opțiuni de upgrade în fiecare locație. 

Tariful este calculat pentru cazarea în camere twin/tripla in unele cazuri – așadar veți împărți camera cu  un fellow traveller ! Repartizarea in camere se va face in ordinea inscrierilor. 

Daca nu va doriti asta, puteți opta la alegere pentru cazare în camera single, în acest caz veți achita diferența – suplimentul de single la pachet.

In functie de data confirmarii pachetului este posibil ca hotelurile inlcuse in oferta initiala sa aiba epuizate disponibilitatile la camere. Astfel, daca veti dori sa va alaturati grupului va vom oferi variante de cazare in apropiere si similare. 

Principelele Repere

Vom decola din București spre capitala Iordaniei unde vom poposi pentru 3 nopți, timp suficient să explorăm micul oraș cu o bogată istorie, să descoperim într-o excursie de 1 zi „Mica Petra”

Și aventura începe! vom pătrunde 400 de m sub nivelul marii pentru face canyoning  în cel mai spectaculos canion natural al Iordaniei. De la trasee de 2 ore până la 1 zi întreagă prin defilee , Wadi Mujib este despre adrenalina și multă apă! Pregătiți echipamentul waterproof pentru fotografii și filmări amazing!

Vom vizita împreună una din cele 7 minuni ale lumii, orașul antic rămas ascuns vreme de 1300 de ani și redescoperit recent, făcut faimos de Indiana Jones. No spoilers here, dar  promit  Petra ne va lăsa cu siguranță speechless!

Sau locul aflat la cea mai joasă altitudine din lume! Ne vom bucura de sentimentul de imponderabilitate în lacul cel mai sărat al lumii.

Beauty tip : nămolul provenit de aici se spune că are nu doar beneficii terapeutice ci și de înfrumusețare!

Bine ați venit în Moon Valey ! Vom pleca pe urmele lui Lawrence al Arabiei într-un jeep safari de 1 zi iar la final vom cina sub cerul liber și dormi asemeni beduinilor, în corturi tradiționale și în mijlocul deșertului!

La final, vom avea 3 zile în care vom trece granița în Israel, pentru a ne bucura de țărmul Marii Roșii în stațiunea Eilat. De aici se pot face incursiuni pe mare, snorkling iar pentru cei mai îndrăzneți scufundări în căutarea coralilor !


Agendă Sezon

Cea mai bună perioadă pentru vacanță: All year round


Pachetul include : 

 • Bilet de avion Bucuresti - Amman și retur 
 • cazare 3 nopți in Amman 
 • Cazare 1 noapte la Marea Moartă 
 • Cazare 2 nopți in Wadi Musa ( langa Petra) 
 • Cazare 1 noapte in Wadi Rum in corturi de tabara tipic beduine 
 • Cazare 3 nopți Eilat 
 • Mic dejun in fiecare locație( cu exceptia noptii in desert)
 • Jeep Safari in Wadi Rum  & cină tradițională
 • asistenta turistica  inainte, in timpul si dupa desfasurarea calatoriei

Tariful nu include:

 • Bagaje de cală ( 25 euro/sens/bagaj 20 kg sau 15 euro/bagaj/sens/10 kg sau 10 euro/ 2 bagaje în cabină )

 • Transferurile între locații ( în funcție de mărimea grupului vom opta pentru transportul cu bus-ul/ transfer privat și/sau mașini închiriate. Costul va fi fi determinat de opțiunea aleasă și mărimea grupului

 • Taxa de intrare la obiective

 • Viza de Iordania ( vom achiziționa înainte de plecare Jordan Explorer pass care ne va folosi nu doar pentru intrări la obiectivele din itinerar, cât și pe post de viză de intrare în țară. Vezi mai multe detalii aici )

 • Excursii opționale extra și ghizii contractați ( din nou costurile vor fi împărțite la numărul de participanți la fiecare activitate și asta vom decide la față locului)

 • Suplimentul de single

NOTA

Tariful este dinamic și se modifică în funcție de tariful biletelor de avion & disponibilitatea cazărilor independent de dorinta noastra, asadar nu putem garanta acest tarif actualizat mai mult de 24 de ore. 

CONDITII DE PLATA 

50% din valoarea pachetului la confirmare ( si daca pana la data calatoriei sunt mai mult de 45 de zile) 

50% din valoarea pachetului cu 45 de zile inainte de plecare 

100% din valoarea pachetului daca sunt mai putin de 45 de zile pana la plecare 

***Supliment de singe : 300 euro 


Opțiuni Cazare


The Conroy Boutique Hotel 3* - TripAdvisor

Tip camera : double/twin deluxe

 Crowne Plaza Jordan - Dead Sea Resort & Spa 4* - Tripadvisor

Tip camera: double/twin basic

Beduin Camp Bed & Breakfast 4*  - Booking

Tip camere: double/twin/triple cu facilități comune

Beduin Lifestyle Camp 2 1/2*  - Tripadvisor

Tip camere: în corturi capacitate 2 persoane cu facilități comune

 Dan Panorama Eilat 4* - Tripadvisor 

Tip camere: double/twin


Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala