Vacanță în Insula Bali | Mandala Travel

Vacanță în insula Bali

de la 1.890€ de persoană

Descriere Sejur

Sejurul in Bali include:

 • Zbor din București/Budapesta/Cluj – Bali Denpasar și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare BaliUbud 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Bali – zona de plajă 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Mic dejun
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Ești gata de o vacantă sau o luna de miere de vis în superba insulă Bali? Lasă-te sedus de peisaje superbe, cultura tradițională si nu rata cafenelele din Ubud – perla culturala a insulei!

Vacanța ta in Bali: Principalele Repere

Insula Bali este destinatia unde toată lumea visează să meargă măcar o dată în viață. Bali, supranumită insula Paradisului, insula iubirii sau insula celor 1000 de temple, pe langa alte zeci sau poate sute de denumiri, ne-a impresionat prin peisajele variate: munți, cascade, jungla, terase de orez, plaje.

Am ajuns in Bali cu asteptari foarte mari de la locațiile populare și am fost puțin dezamăgiți când am realizat că turismul a stirbit  din autenticitatea acestei destinatii exotice. Cu toate acestea am descoperit locuri care ne-au readus entuziasmul și am trait experiențe care au depasit așteptările noastre inițiale. Ne-a uimit profund și prin tradițiile pe care încă le păstrează și prin simplitatea oamenilor săi.

Noi am petrecut 2 saptamani de vacanta in Bali si am învățat să privim dincolo de aparențe și să cautam locurile mai puțin cunoscute. Ne-au plăcut cafenelele cu priveliște către orezării în Ubud, plajele din Nusa Dua și Sanur, mirosul de flori și bețișoare parfumate care plutea peste tot în aer. Ne-a infiorat prospetimea dimineților umede în așteptarea căldurii infernale de la prânz. Ne-au mai impresionat ritualurile, costumele și dansurile tradiționale, masajele și asfințiturile balineze.

Bali te așteaptă! E timpul să te bucuri de o vacanță de neuitat în Insula Zeilor!

Citeste mai mult despre Bali:

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!

Activitati si tururi in Bali:

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Bali

Aprilie - Octombrie Cea mai bună perioadă!

Opțiuni cazare

Puri Gangga Resort 4* – TripAdvisor

 • LocațieLa 30 de minute cu mașina de Ubud Market, Ubud Palace și Monkey Forest.  
 • Buget: Mediu.  
 • Mărime camere: minim 57 de metri pătrați.

Alte informații: Shuttle gratuit (orar fix) către centrul localității Ubud, posibilitate închirire biciclete gratuit, piscină exterioară, terasă, grădină. studio yoga, facilitati BBQ, restaurant, bar, bibliotecă, parcare gratuită, centru spa & wellness.

Pita Maha Resort 4* – TripAdvisor

 • Locație: La 1.5 km de centrul localității Ubud, 1 oră cu mașina față de aeroportul din Denpasar. 
 • Buget: Mediu – Mare.  
 • Mărime camere: minim 100 de metri pătrați. 
 • Alte informații: Servicii masaj, piscină exterioară infinity, posibilitate închiriere mașina sau bicicletă, shuttle gratuit către centrul Ubud, facilități BBQ, grădină, terasă, centru spa & wellness, parcare gratuită, bibliotecă, restaurant, bar.

Ubud, inima culturală a insulei Bali, reprezintă o destinație de vacanță unică, unde tradiția se îmbină armonios cu natura și arta. Acest orășel pitoresc, înconjurat de păduri tropicale și terase de orez, este un refugiu pentru iubitorii de cultură, natură și relaxare. Faimos pentru galeriile sale de artă, atelierele de artizanat și muzeele, precum Agung Rai Museum of Art și Neka Art Museum, Ubud atrage artiști și entuziaști ai artei din întreaga lume.

Sufletul Ubud-ului se resimte în piețele sale, unde turistii pot achiziționa obiecte de artizanat, bijuterii, țesături și suveniruri unice. Balinezii pastreaza tradițiile vii, iar dansurile și spectacolele culturale, precum faimosul dans Kecak, sunt o parte esențială a experienței.

Pe lângă bogăția culturală, Ubud este un centru pentru wellness și spiritualitate. Studiourile de yoga și centrele de meditație oferă oaspeților posibilitatea de a se reconecta cu sinele lor interior într-un mediu liniștit și revigorant. De asemenea, excursiile în natură, cum ar fi drumețiile prin pădurea maimuțelor sacre sau plimbările pe terasele de orez din Tegalalang, oferă oportunități unice de a explora frumusețea naturală a zonei.

Gastronomia din Ubud este la fel de diversă ca și cultura sa, cu restaurante ce oferă o gamă largă de preparate tradiționale balineze și internaționale. De la cafenele ascunse până la restaurante de lux, fiecare masă este o experiență pentru simțuri.

Sudamala Suites and Villas 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: În Sanur, la 5 minute pe jos de Sanur Beach și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, parcare gratuită, restaurant, bar, bibliotecă, centru spa & wellness, grădină, terasă.

Novotel Benoa 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Nusa Dua – Tanjung Benoa Beach, la 25 de minute de localitatea Kuta și 18 km de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: 3 piscine, shuttle gratuit către Bali Collection Shopping Center, centru fitness, tenis de câmp, parcare gratuită, grădina, terasă, centru spa & wellness, servicii masaj, bibliotecă, restaurant, bar, facilități BBQ.

Kejora Suites 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de plaja din Sanur, 3 minute pe jos de Sanur Art Market și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, posibilitate închiriere biciclete, piscină exterioară, grădină, terasă, bibliotecă, hotelul nu are parcare.

Conrad Bali 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pe plaja din Tanjung Benoa – Nusa Dua, la 10 km de zona Kuta și aeroportul din Denpasar și 18 km de Seminyak. Buget: Mediu – mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim  de metri pătrați. Alte informații: Posibilitate organizare clase de yoga sau tururi cu bicicleta, piscină exterioară, beachfront, cursuri gratuite de gătit, dansuri traditionale și limba indoneziană, parcare gratuită, restaurant, bar, tenis de câmp, centru spa & wellness, servicii masaj, saună.

Sună acum!