Classic Portugalia – 7 nopți

Portugalia (0)
de la/pe persoană 1.190 
 • Acasă
 • Classic Portugalia – 7 nopți
 • Sejur Mediu
 • Calator Solo
 • Explorator
 • Fun

harta tur

Harta Traseu


Descriere Sejur

Lisabona este probabil primul lucru care îți vine în minte când te gândești la Portugalia. Din cauza asta am considerat că o călătorie care să includă această locație este un must. Și după cele 3 zile de hoinărit străzile și dealurile capitalei portugheze te vei îndrepta către frumoasa și spectaculoasa zonă Algarve, te vei bălăci în ocean și vei admira priveliștile de pe stâncile înalte și pitorești. Aici vei avea la dispoziție și o mașină închiriată pentru a face călătoria și mai plăcută și comodă. Îți stăm la dispoziție cu sfaturi și recomandări pentru fiecare locație din propria noastră experiență.

Principalele Repere

Un oraș boem. Așa l-am simțit noi. Un oraș în care trebuie să urci dealuri și scări multe pentru a ajunge la cele mai frumoase priveliști. E un oraș pe care îl recomandăm pentru pozele cu tramvaie galbene, patiseriile care-ți vor lua ochii și melodiile de fado care răsună seara pe străduțele pavate cu pietre mici și case cu felinare mari. Poate nu la fel de spectaculos pe cât ni-l imaginam noi, însă Lisabona e cu siguranță un oraș pe care merită să-l simți pe propria piele, să-l experimentezi și să te întorci cu propria părere. Îți recomandăm să citești istoria lui fascinantă înainte de a-l vedea. O să îl înțelegi mult mai bine după.

Sudul Portugaliei e o altă planetă. E un loc în care stâncile ies din apă și formează în combinație cu oceanul niște peisaje pe care nu le-am găsit nicăieri altundeva în Europa până acum. Unde mai pui că vremea bună ține câteodată și până în noiembrie, așa că poți veni aici când acasă începe să fie gri și pur și simplu mai vrei un pic de vară în viața ta. Excursii cu kayakul printre zecile de grote, plimbări cu mașina de-a lungul coastei (mașină pe care e musai să o ai în această locație, așa că am inclus-o deja în pachet), plimbări la asfințit pe stâncile care străjuiesc oceanul, școli pentru surf și plaje fără sfârșit. Lagos, Praia da Rocha, Sagres, Portimao, Falesia, Faro. De la est la vest sunt aproximativ 165 de km, așa că ai toate șansele să explorezi la maxim toate locațiile de aici. Și să te întorci cu sute de povești și imagini în minte.


Agendă Sezon

Prețul pachetului este informativ și poate fluctua în funcție de perioada aleasă pentru călătorie, hotelul ales sau modificările în tarifele biletelor de avion.

Pachetul include

 • zbor Cluj Napoca/ București/ Timișoara - Lisabona (o escală în cazul zborurilor din Cluj Napoca sau Timișoara)
 • zbor retur Faro - Cluj Napoca/ București/ Timișoara (o escală indiferent de orașul de plecare)
 • zbor Lisabona - Faro
 • taxe aeroport și bagaje
 • cazare Lisabona 3 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • cazare zona Algarve 4 nopți (unul dintre hotelurile din descriere sau similar)
 • mic dejun în ambele locații
 • mașină închiriată în Algarve - 4 zile*
 • asigurare medicală și storno de călătorie
 • consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea călătoriei

Pachetul nu include

 • servicii extra pentru mașina închiriată: asigurare integrală pagube, șofer adițional, GPS, combustibil, etc**
 • alte mese și cheltuieli pe lângă cele amintite mai sus

*pentru mai multe detalii despre acest serviciu vă rugăm să ne contactați. Opțional, se poate renunța la mașină (vom scădea valoarea acesteia din pachet), urmând ca deplasările din călătorie să se facă prin alte mijloace suportate de călători.
**pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.


Opțiuni Cazare


Expo Astoria 3* - TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 100 m de Marques do Pombal și  500 m de Avenida da Liberdade. Buget: Mediu - mic. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 18 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, restaurant, bar, sală de fitness, centru wellness, cameră de bagaje.

Hotel Lisboa 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  la 300 de metri de staţia de metrou Avenida. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 20 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, snack bar, sală de fitness, cameră de bagaje, serviciu de concierge, room service, parcare contra cost.

Hotel Marques de Pombal 4* - Tripadvisor

Quick Facts: Locație: pe Avenida da Liberdade, la 20 de metri de staţia de metrou Marques de Pombal. Buget: Mediu–mare.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 18 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, sală de fitness, cameră de bagaje, room service, schimb valutar, birou de turism, parcare contra cost.

My Story Ouro 3*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: în centrul cartierului istoric Baixa din Lisabona. Buget: Mediu–mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 13 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, snack bar cameră de bagaje, room service, birou de turism, magazin de suveniruri, închirieri biciclete, parcare contra cost.

Britania Hotel 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 300 de metri de stația de metrou Avenida. Buget: Mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 23 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, camere izolate fonic, restaurant, bar, snack bar cameră de bagaje, room service, schimb valutar, bibliotecă, zonă de relaxare, parcare contra cost.

Dom Manuel I Charming Residence 4*TripAdvisor

Quick Facts: Locație:  la 6 minute pe jos față de plajă. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 20 de metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, terasă, grădină, snack bar, bar, piscină, saună, centru wellness, închiriere biciclete, parcare gratuită.

Jupiter Hotel 4* TripAdvisor

Quick Facts: Locație: la 2 minute pe jos față de plajă, lângă plaja Praia da Rocha din Portimão.  Buget: Mediu-mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 19 metri pătrați. Alte informații: aer condiționat, seif, terasă, restaurant, bar, piscină interioară, piscină în aer liber, sală de fitness, masaj, închiriere biciclete, seviciu de concierge, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, parcare contra cost.Share this!


0 Recenzii
 • Experiență
 • Locație
 • Preț
 • Mandala