Luna De Miere Thailanda – Bangkok Si Koh Samui, 10 Nopți | Mandala Travel Agency

Luna de Miere Thailanda – Bangkok si Koh Samui, 10 nopți

de la 1.690€ de persoană

Descriere Sejur

Relaxare, plajă, distracție, explorare și vizitarea unui oraș plin de contraste, toate într-un singur pachet pentru o luna de miere de vis!  Bangkok-ul nu te va lăsa cu siguranță indiferent, iar în insula Koh Samui din Golful Thailandei te așteaptă plaje liniștite, experiențe autentice și o cultură diferită ce merită explorată.

Pachetul pentru luna de miere in Thailanda cuprinde:

 • Zbor din Budapesta sau București – Bangkok și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Bangkok 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Koh Samui 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Transfer cu avion + ferry până în Koh Samui și retur în Bangkok
 • Mic dejun
 • Transferuri între locații
 • Consultanță turistică înainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

Vezi si :

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Thailanda

Februarie - Iunie Cea mai bună perioadă!
Ianuarie, Iulie, August, Decembrie Sezon de mijloc

Pachet

Include
Nu Include
 • Taxa de viză pentru Thailanda: aproximativ 55 euro/ persoană (se achită la sosire în Thailanda în cazul în care călîtoria nu depășește 15 zile)
 • Asigurare storno
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport pentru fiecare locație
 • Alte cheltuieli personale

Opțiuni cazare

Eastin Grand Sathorn 4* – TripAdvisor – Probabil cel mai bun hotel calitate/ preț din Bangkok.

Quick Facts: Locație: Sathorn, conectat direct cu Surasak BTS Skytrain Station. Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 32 metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară infinity, centru fitness, restaurant, parcare gratuită

Anantara Sathorn 5* – Tripadvisor

Quick Facts:  Locație: Sathorn, 900 de metri de Chong Nonsi Skytrain Station (hotelul oferă transfer gratuit cu shuttle bus până la această stație)  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 39 metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, centru fitness deschis 24/24, centru spa, restaurant, parcare gratuită.

 

Lana Samui 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: zona Bophut, Bangrak Village, la 5 minute cu mașina de aeroportul internațional și de plaja Bophut, 10 minute cu mașina de Chaweng. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 30 de metri pătrați. Alte informații: piscină exterioară, terasă, șezlonguri, restaurant, parcare gratuită, centru spa & wellness, sală de sport.

Koh Samui

Insula situată în Golful Thailandei este o destinație potrivită atât pentru o vacanță liniștită cât și pentru exploratorii care doresc să cunoască o cultură diferită și să aibă experiențe autentice. În zona Chaweng poți alege din multitudinea de baruri, restaurante și cluburi de noapte, în Fisherman’s Village vei avea parte de mai multă liniște și de restaurante mai intime, tarabe cu de toate și bineînțeles vei putea încerca mai multe tipuri de pește.

Pentru liniște și relaxare îți recomandăm plajele din Bophut, Mae Nam sau Lamai. Koh Samui este insula perfectă pentru a fi explorată cu un motorbike închiriat, asta în cazul în care ești confortabil cu un pic de aglomerație și condusul pe partea stângă. Există multe posibilități de excursii pe apă către diferite insule din apropiere: Koh Tao, Koh Pha Ngan, Koh Nang Yuan sau Ang Thong National Marine Park. Multe de văzut, simțit și încercat pe această insulă.

Când să mergi in Koh Samui: pentru cei pe care nu-i deranjează norii, ploaia sau temperaturile foarte ridicate Koh Samui se poate vizita oricând. Daca ții la orele tale de soare, cea mai bună perioadă e decembrie – februarie (sezonul uscat). Între martie și august temperaturile cresc considerabil, iar incepând cu septembrie până în noiembrie inclusiv se instalează sezonul ploios. Ca peste tot în lume (mai ales când avem de-a face cu un climat tropical) vremea este imprevizibilă și pot apărea anomalii.

Sună acum!