Sejur Bali & Insulele Gili, 15 Nopți | Mandala Travel Agency

Sejur Bali & Insulele Gili, 15 nopți

de la 2190€ de persoană

Descriere Sejur

Vacanta in Bali si in micuțele insule Gili include:

  • Zbor din București/Budapesta/Cluj – Bali Denpasar și retur
  • Bagaje și taxe de aeroport
  • Cazare Bali – Ubud 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
  • Cazare Bali – zona de plajă 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
  • Cazare insulele Gili 5 nopți într-una dintre locațiile specificate
  • Mic dejun
  • Consultanță turistică inainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

După ce vei vizita insula Bali, un loc ce trebuie văzut măcar o dată în viață, vei avea ocazia să explorezi micuțele insule Gili: Trawangan, Meno și Air. Aici vei găsi multă liniște, plantații de cocotieri și aer curat, nepoluat de mijloace de transport motorizat. E musai să încerci turul insulelor Gili cu bicicleta!

Insulele Gili

Micuțele insule Gili se află la capătul de nord-vest al insulei Lombok și la o oră și jumătate cu barca de mult mai cunoscuta insula Bali. Sunt trei insule la număr: Gili Trawangan, Gili Meno și Gili Air.

  • Gili Trawangan este cea mai dezvoltată din punct de vedere turistic și este cunoscută și ca o destinație pentru cei mai petrecăreți.
  • Gili Meno este cea din mijloc, cea mai mică și mai liniștită, locul în care ai impresia că nu se întâmplă niciodată nimic.
  • Gili Air este cea mai apropiată de Lombok și cunoscută pentru cea mai dezvoltată comunitate locală.

Pe toate cele trei insule este interzis transportul motorizat, așa că singura variantă de a explora este cu bicicleta, trăsura sau la pas.

Ce ne-a plăcut noua cel mai mult pe Gilis? Faptul că într-adevăr simți ca ești pe o insulă, ca e liniște, găsești plantații de cocotieri și majoritatea locurilor au încă un aer foarte autentic.

Cea mai bună perioadă pentru vacanță in Bali

Aprilie- Octombrie Cea mai bună perioadă!

Opțiuni cazare

Puri Gangga Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 30 de minute cu mașina de Ubud Market, Ubud Palace și Monkey Forest.  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 57 de metri pătrați.  Alte informații: Shuttle gratuit (orar fix) către centrul localității Ubud, posibilitate închirire biciclete gratuit, piscină exterioară, terasă, grădină. studio yoga, facilitati BBQ, restaurant, bar, bibliotecă, parcare gratuită, centru spa & wellness.

Puri Sunia Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 10 minute cu mașina de centrul localității Ubud și 70 de minute de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 48 de metri pătrați. Alte informații: Sesiuni gratuite de yoga dimineața, shuttle gratuit către centrul localității Ubud, piscină exterioară, grădină, terasă, parcare gratuită, restaurant, bar, parcare gratuită, posibilitate închiriere biciclete gratuit, bibliotecă, servicii masaj, centru spa & wellness.

Pita Maha Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 1.5 km de centrul localității Ubud, 1 oră cu mașina față de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 100 de metri pătrați. Alte informații: Servicii masaj, piscină exterioară infinity, posibilitate închiriere mașina sau bicicletă, shuttle gratuit către centrul Ubud, facilități BBQ, grădină, terasă, centru spa & wellness, parcare gratuită, bibliotecă, restaurant, bar.

Komaneka at Rasa Sayang 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: De-a lungul Monkey Forest Road, la 5 minute de mers pe jos de Ubud Market, 1 oră cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 63 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioara infinity, restaurant, lecții gratuite de sculpură în lemn și dans balinez de doua ori pe săptămână, bar, parcare gratuită, centru spa & wellness, servicii de masaj, bibliotecă.

Sudamala Suites and Villas 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: În Sanur, la 5 minute pe jos de Sanur Beach și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, parcare gratuită, restaurant, bar, bibliotecă, centru spa & wellness, grădină, terasă.

Novotel Benoa 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Nusa Dua – Tanjung Benoa Beach, la 25 de minute de localitatea Kuta și 18 km de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: 3 piscine, shuttle gratuit către Bali Collection Shopping Center, centru fitness, tenis de câmp, parcare gratuită, grădina, terasă, centru spa & wellness, servicii masaj, bibliotecă, restaurant, bar, facilități BBQ.

Kejora Suites 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de plaja din Sanur, 3 minute pe jos de Sanur Art Market și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, posibilitate închiriere biciclete, piscină exterioară, grădină, terasă, bibliotecă, hotelul nu are parcare.

Conrad Bali 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pe plaja din Tanjung Benoa – Nusa Dua, la 10 km de zona Kuta și aeroportul din Denpasar și 18 km de Seminyak. Buget: Mediu – mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim  de metri pătrați. Alte informații: Posibilitate organizare clase de yoga sau tururi cu bicicleta, piscină exterioară, beachfront, cursuri gratuite de gătit, dansuri traditionale și limba indoneziană, parcare gratuită, restaurant, bar, tenis de câmp, centru spa & wellness, servicii masaj, saună.

Les Villas Ottalia 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Meno, la 5 minute cu bicicleta de plajă  Buget: Mediu – Low  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 35 de metri pătrați   Alte informații: Restaurant, posibilitate rezervare transfer de la aeroportul din Lombok, piscină exterioară, gradină, terasă, locația nu oferă parcare

Scallywags Resort 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locatie: Gili Trawangan, la 5 minute de Gili Trawangam Harbour  Buget: Mediu – mare Wi-fi:Da, gratuit Mărime camere: minim 25 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, restaurant, grădina, terasă, bar, magazin cu suveniruri, posibilitate închiriere biciclete, locația nu oferă parcare

Pearl of Trawangan 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Trawangan, pe plajă Buget: Mediu – mare  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 45 de metri pătrați   Alte informații: Beachfront, două piscine exterioare, gradină, terasă, restaurant, bar, posibilitate închiriere biciclete, locația nu oferă parcare, posibilitate aranjare transfer cu speed boat pana la Teluk Kodek (15 minute) – de aici se mai parcurg două ore cu mașina până la aeroportul din Lombok

Gili Air Lagoon Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Air, la o oră și jumătate cu speed boat de Padang Bay Harbour din Bali  Buget: Mediu – mare  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 45 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, restaurant, bar, terasă, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, facilități BBQ, centru spa & wellness, grădină.

Sună acum!