Sejur Bali & Insulele Gili | Mandala Travel

Sejur Bali & Insulele Gili

de la 2290€ de persoană

Descriere Sejur

Vacanta in Bali si in micuțele insule Gili include:

 • Zbor din București/Budapesta/Cluj – Bali Denpasar și retur
 • Bagaje și taxe de aeroport
 • Cazare Bali – Ubud 4 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare Bali – zona de plajă 6 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Cazare insulele Gili 5 nopți într-una dintre locațiile specificate
 • Mic dejun
 • Consultanță turistică inainte, în timpul și după desfășurarea sejurului

După ce vei vizita insula Bali, un loc ce trebuie văzut măcar o dată în viață, vei avea ocazia să explorezi micuțele insule Gili: Trawangan, Meno și Air. Aici vei găsi multă liniște, plantații de cocotieri și aer curat, nepoluat de mijloace de transport motorizat. E musai să încerci turul insulelor Gili cu bicicleta!

Insulele Gili

Micuțele insule Gili se află la capătul de nord-vest al insulei Lombok și la o oră și jumătate cu barca de mult mai cunoscuta insula Bali. Sunt trei insule la număr: Gili Trawangan, Gili Meno și Gili Air.

 • Gili Trawangan este cea mai dezvoltată din punct de vedere turistic și este cunoscută și ca o destinație pentru cei mai petrecăreți.
 • Gili Meno este cea din mijloc, cea mai mică și mai liniștită, locul în care ai impresia că nu se întâmplă niciodată nimic.
 • Gili Air este cea mai apropiată de Lombok și cunoscută pentru cea mai dezvoltată comunitate locală.

Gili Trawangan

Gili Trawangan, cea mai mare și cea mai dezvoltată dintre cele trei insule Gili, este o destinație de vis pentru călătorii care caută o combinație intre relaxare și viață de noapte intensa. Insula este renumită pentru plajele sale frumoase, oportunitățile excelente pentru snorkeling și scufundări, și atmosfera sa animată.

 Pe insulă este interzis transportul motorizat, așa că singura variantă de a explora este cu bicicleta, trăsura sau la pas.

Activități in Insulele Gili

Gili Trawangan este un paradis pentru iubitorii de activități acvatice și aventură. Iată câteva dintre activitățile pe care le poți încerca:

Snorkeling și scufundări în Gili Trawangan

Gili Trawangan este renumită pentru conditiile sale excelente de snorkeling, oferind o varietate de locații unde poți explora recifele de corali și fauna marină bogata. Iată câteva dintre cele mai bune locuri pentru snorkeling pe această insulă:

1. În Fața Villa Almarik

Aceasta este una dintre cele mai populare locații pentru snorkeling, datorită curenților blânzi și apelor puțin adânci, ideale pentru începători.

2. Halik Reef

Situat în partea de nord a insulei, Halik Reef este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri pentru snorkeling din Gili Trawangan.

3. Turtle Point

Un loc faimos pentru observarea broaștelor țestoase, situat în partea de nord a insulei.

4. West Side Drift

Pe partea de vest a insulei, curenții sunt mai puternici, dar poți merge pe plajă și lăsa curentul să te tragă de-a lungul recifului.

5. Blue Coral Garden

Situat în apropierea Gili Meno, acest loc este accesibil prin excursii de snorkeling organizate de pe Gili Trawangan.

Tururi cu Bicicleta în Gili Trawangan

Explorarea insulei Gili Trawangan pe bicicletă este una dintre cele mai plăcute și ecologice modalități de a descoperi frumusețea naturală a acestei destinații tropicale. Fără transport motorizat, insula oferă un mediu liniștit și sigur pentru ciclism, permițându-ți să te bucuri de peisajele spectaculoase și de atmosfera relaxantă.

Ce poți vedea într-un tur cu bicicleta in Gili Trawangan?

 • Plantațiile de Cocotieri – Gili Trawangan este acoperită de plantații de cocotieri, oferind un peisaj tropical autentic. Pedalând prin aceste plantații, vei simți briza răcoroasă și vei putea admira frumusețea naturală a insulei.
 • Plajele Idilice – Fiecare plajă are propriul său farmec, de la locuri liniștite pentru relaxare la zone animate pentru activități acvatice. Oprește-te pentru o sesiune de snorkeling sau pur și simplu relaxează-te pe nisipul fin.
 • Satele Locale

Viața de noapte in Gili Trawangan

Gili Trawangan este renumită pentru viața sa de noapte vibrantă, fiind o destinație populară pentru tinerii călători:

 • Petreceri pe Plajă: Insula găzduiește numeroase petreceri pe plajă, unde poți dansa sub stele și te poți bucura de muzică live.
 • Baruri și Cluburi: Există o varietate de baruri și cluburi care oferă o atmosferă animată și cocktailuri delicioase, perfecte pentru a-ți încheia ziua într-un mod plăcut.

Gili Meno

Gili Meno este cea mai mică și cea mai liniștită dintre insule, ideală pentru cei care caută relaxare și intimitate.

Cazare in Gili Meno: 

Insula oferă opțiuni de cazare mai retrase și romantice, perfecte pentru cupluri și luna de miere.

Activități in Gili Meno: 

Gili Meno este cunoscută pentru plajele sale liniștite și recifele de corali, ideale pentru snorkeling. De asemenea, insula găzduiește un sanctuar pentru broaște țestoase..

Gili Air

Gili Air combină elemente din ambele insule, oferind atât o atmosferă relaxantă, cât și o comunitate locală vibrantă.

Cazare in Gili Air: 

Insula oferă o varietate de opțiuni de cazare, de la bungalouri tradiționale la resorturi moderne.

Activități in Gili Air: 

Vizitatorii pot explora insula cu bicicleta, se pot bucura de snorkeling și scufundări, sau pot participa la cursuri de gătit indonezian.

Cand sa mergi in Insulele Gili?

Cea mai bună perioadă pentru a vizita insulele Gili este în timpul sezonului uscat, care se întinde din aprilie până în octombrie.

În această perioadă, condițiile meteorologice sunt ideale pentru activități în aer liber, cum ar fi snorkeling, scufundări și tururi cu bicicleta, datorită precipitațiilor reduse și temperaturilor plăcute. Sezonul uscat oferă, de asemenea, ape mai limpezi și vizibilitate excelentă pentru explorarea recifelor de corali și a vieții marine.

Ce ne-a plăcut noua cel mai mult pe Gilis? Faptul că într-adevăr simți ca ești pe o insulă, ca e liniște, găsești plantații de cocotieri și majoritatea locurilor au încă un aer foarte autentic.

Opțiuni cazare

Puri Gangga Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 30 de minute cu mașina de Ubud Market, Ubud Palace și Monkey Forest.  Buget: Mediu.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 57 de metri pătrați.  Alte informații: Shuttle gratuit (orar fix) către centrul localității Ubud, posibilitate închirire biciclete gratuit, piscină exterioară, terasă, grădină. studio yoga, facilitati BBQ, restaurant, bar, bibliotecă, parcare gratuită, centru spa & wellness.

Puri Sunia Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 10 minute cu mașina de centrul localității Ubud și 70 de minute de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 48 de metri pătrați. Alte informații: Sesiuni gratuite de yoga dimineața, shuttle gratuit către centrul localității Ubud, piscină exterioară, grădină, terasă, parcare gratuită, restaurant, bar, parcare gratuită, posibilitate închiriere biciclete gratuit, bibliotecă, servicii masaj, centru spa & wellness.

Pita Maha Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 1.5 km de centrul localității Ubud, 1 oră cu mașina față de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare.  Wi-fi: Da, gratuit.  Mărime camere: minim 100 de metri pătrați. Alte informații: Servicii masaj, piscină exterioară infinity, posibilitate închiriere mașina sau bicicletă, shuttle gratuit către centrul Ubud, facilități BBQ, grădină, terasă, centru spa & wellness, parcare gratuită, bibliotecă, restaurant, bar.

Komaneka at Rasa Sayang 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: De-a lungul Monkey Forest Road, la 5 minute de mers pe jos de Ubud Market, 1 oră cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu – Mare  Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 63 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioara infinity, restaurant, lecții gratuite de sculpură în lemn și dans balinez de doua ori pe săptămână, bar, parcare gratuită, centru spa & wellness, servicii de masaj, bibliotecă.

Sudamala Suites and Villas 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: În Sanur, la 5 minute pe jos de Sanur Beach și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Piscină exterioară, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, parcare gratuită, restaurant, bar, bibliotecă, centru spa & wellness, grădină, terasă.

Novotel Benoa 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Nusa Dua – Tanjung Benoa Beach, la 25 de minute de localitatea Kuta și 18 km de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 36 de metri pătrați. Alte informații: 3 piscine, shuttle gratuit către Bali Collection Shopping Center, centru fitness, tenis de câmp, parcare gratuită, grădina, terasă, centru spa & wellness, servicii masaj, bibliotecă, restaurant, bar, facilități BBQ.

Kejora Suites 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: La 5 minute de mers pe jos de plaja din Sanur, 3 minute pe jos de Sanur Art Market și 30 de minute cu mașina de aeroportul din Denpasar. Buget: Mediu. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim 35 de metri pătrați. Alte informații: Restaurant, posibilitate închiriere biciclete, piscină exterioară, grădină, terasă, bibliotecă, hotelul nu are parcare.

Conrad Bali 5* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Pe plaja din Tanjung Benoa – Nusa Dua, la 10 km de zona Kuta și aeroportul din Denpasar și 18 km de Seminyak. Buget: Mediu – mare. Wi-fi: Da, gratuit. Mărime camere: minim  de metri pătrați. Alte informații: Posibilitate organizare clase de yoga sau tururi cu bicicleta, piscină exterioară, beachfront, cursuri gratuite de gătit, dansuri traditionale și limba indoneziană, parcare gratuită, restaurant, bar, tenis de câmp, centru spa & wellness, servicii masaj, saună.

Les Villas Ottalia 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Meno, la 5 minute cu bicicleta de plajă  Buget: Mediu – Low  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 35 de metri pătrați   Alte informații: Restaurant, posibilitate rezervare transfer de la aeroportul din Lombok, piscină exterioară, gradină, terasă, locația nu oferă parcare

Scallywags Resort 3* – TripAdvisor

Quick Facts: Locatie: Gili Trawangan, la 5 minute de Gili Trawangam Harbour  Buget: Mediu – mare Wi-fi:Da, gratuit Mărime camere: minim 25 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, restaurant, grădina, terasă, bar, magazin cu suveniruri, posibilitate închiriere biciclete, locația nu oferă parcare

Pearl of Trawangan 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Trawangan, pe plajă Buget: Mediu – mare  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 45 de metri pătrați   Alte informații: Beachfront, două piscine exterioare, gradină, terasă, restaurant, bar, posibilitate închiriere biciclete, locația nu oferă parcare, posibilitate aranjare transfer cu speed boat pana la Teluk Kodek (15 minute) – de aici se mai parcurg două ore cu mașina până la aeroportul din Lombok

Gili Air Lagoon Resort 4* – TripAdvisor

Quick Facts: Locație: Gili Air, la o oră și jumătate cu speed boat de Padang Bay Harbour din Bali  Buget: Mediu – mare  Wi-fi: Da, gratuit  Mărime camere: minim 45 de metri pătrați   Alte informații: Piscină exterioară, restaurant, bar, terasă, servicii de masaj, posibilitate închiriere biciclete, facilități BBQ, centru spa & wellness, grădină.

Sună acum!