(0)

Islanda: The Amazing South-East, 7 nopți (cu o noapte la bubble hotel)

The land of fire and ice, cum mai este numit acest colț de glob, este cu siguranță în top 3

2.190 * Per persoană

Detalii

(0)

Simply Singapore, 7 nopți

Pregătește-te de aventură într-unul dintre cele mai interesante orașe-stat din lume! Shopping, distracție, muzee, plaje, parcuri și o mulțime de evenimente interesante. În Singapore vei găsi de toate. Ești gata pentru o vacanță de neuitat?

1.490 * Per persoană

Detalii

(0)

On a beach in Thailand

Aonang – Aici este mai mult despre viață efervescentă, mâncare divină și punctul ideal de plecare în descoperirea Thailandei autentice,

1.790 * Per persoană

Detalii

(0)

Northern Charm – Paris & Normandia, 8 nopți

Northern Charm - Paris & Normandy, 8 nopți

1.390 * Per persoană

Detalii

(0)

The Complete Tuscan Experience (9 nopți)

Aparte de restul Italiei, Toscana inspiră și respiră romantism. Iar centrul acestei regiuni, în care artă, natură și mâncarea divină se întâlnesc să formeze triumviratul perfect pentru orice călător, este prin excelență Florența.

1.390 * Per persoană

Detalii

(0)

Republica Dominicana – Sun, Sand & Good Vibes

Best of Republica Dominicana - 9 nopti

2.190 * Per persoană

Detalii

(0)

Mallorca Experience

Insula Mallorca deține un loc special între destinațiile spaniole și este preferată turiștilor englezi, nemți, francezi și ruși deopotrivă, și asta pentru că e greu să îi reziști. Deși o destinație extrem de turistică, acest aspect nu poate să îi știrbească din frumusețe, atât vreme cât știi cum să eviți mulțimile.

1.290 * Per persoană

Detalii

(0)

Plajele din Algarve – 8 nopți

8 nopți în Algarve, zona de sud a Portugaliei, locul de a căror plaje noi ne-am îndrăgostit iremediabil și din care nu am mai fi plecat. Sagres, Lagos, Praia da Rocha, Portimao, Quarteira, Falesia, Faro - le poți explora pe toate sau poți vedea doar ce ți se pare ție mai interesant, noi îți stăm la dispoziție cu sfaturi și recomandări din propria experiență.  

1.190 * Per persoană

Detalii

(0)

The Best of Portugalia – 7 nopți

Pentru că cel mai mult ne-au plăcut în Portugalia orașul Porto și plajele din sud, am construit acest pachet care să le includă pe amândouă. În Algarve am inclus și o mașină închiriată cu care puteți explora în voie coasta de sud. Vă așteaptă soarele, oceanul, patiseriile, vinul de Porto, peștele și toate bunătățile acestor locații!

890 * Per persoană

Detalii

(0)

The Best of Portugalia Extended Tour – 10 nopți

Dacă ai mai mult timp la dispoziție și îți dorești o vacanță cu mai multe zile la plajă, care să includă ce are Portugalia mai bun, îți recomandăm acestă variantă extinsă a turului nostru ”The Best of Portugalia” în care vei petrece 3 nopți în Porto și 7 nopți în Algarve.

1.390 * Per persoană

Detalii