(0)

Malaysia West Coast & Singapore

Îți place să guști din toate ingredientele unei vacante de neuitat? Avem exact ce îți trebuie: destinații off the path, plaje superbe și ape limpezi, arhitectură urbană dar și natură sălbatică. Totul asezonat cu delicatesele bucătăriei locale pentru gurmandul din tine!

1.590 * Per persoană

Detalii

(0)

Kuala Lumpur & Bali

Îți dorești o vacanță cu de toate? Vrei distracțe dar și puțină liniște și relaxare? Avem exact ceea ce îți trebuie! După shopping și distracție într-o metropolă asiatică, te vei relaxa în frumoasa insulă Bali. Ce-ți poți dori mai mult?

1.550 * Per persoană

Detalii

(0)

Bangkok & Koh Samui

Relaxare, plajă, distracție, explorare și vizitarea unui oraș plin de contraste. Toate într-un singur pachet pentru un concediu așa cum l-ai visat. Bangkok-ul nu te va lăsa cu siguranță indiferent, iar în insula Koh Samui din Golful Thailandei te așteaptă plaje liniștite, experiențe autentice și o cultură diferită ce merită explorată.

990 * Per persoană

Detalii

(0)

Bangkok & Aonang (Krabi)

Îți place să explorezi cele mai frumoase plaje și insule, dar și să vizitezi orașe pline de culoare și contraste? Atunci acest pachet ți se potrivește perfect! Bangkok-ul te așteaptă cu multă diversitate și experiențe unice, iar insula Aonag este un hub perfect pentru a explora frumoasele plaje și insule din apropiere.

1.150 * Per persoană

Detalii

(0)

Bangkok & Koh Lipe

Vrei să te relaxezi într-un loc de poveste în care timpul pare să stea în loc? Insula Koh Lipe e locul ideal pentru așa ceva. Dar înainte de a ajunge acolo, nu trebuie să ratezi ocazia de a vizita un oraș ce trebuie văzut măcar o dată în viață! Bangkok-ul nu te va lăsa, cu siguranță, indiferent.

1.250 * Per persoană

Detalii

(0)

Thailanda Grand Tour

Dacă ai mai mult timp la dispozitie și îți dorești să cuprinzi într-o singură călătorie principalele zone ale Thailandei, îți propunem un sejur de 17 nopți care include Bangkok, Chiang Mai, zona Krabi – stațiunea Ao Nang și insula Koh Lipe din sudul îndepîrtat. Cu toate că această țară are și mai multe de oferit și cu siguranță ar fi nevoie de câteva luni pentru a admira și simți totul, credem că această variantă îți va deschide apetitul pentru a o descoperi.

1.850 * Per persoană

Detalii

(0)

Bangkok & Koh Lanta

Liniște, plajă cât vezi cu ochii, o insulă mare care poate fi explorată ușor. Cam despre asta e vorba. Și, în plus, înainte de toate, vei vizita un oraș plin de culoare și diversitate. Pregătește-te pentru o vancanță de neuitat!

1.200 * Per persoană

Detalii

(0)

Thailanda Mix & Match

Nu te poți hotărî pe o singură destinație? Ai vrea o combinație de insule + alte locații din Thailanda și nu găsești acea combinație printre ofertele noastre? Nicio problemă. Alege-ți locațiile preferate și contactează-ne, noi îți vom construi o variantă de traseu personalizată conform preferințelor tale. Posibilitățile sunt nelimitate. Thailanda are câte ceva pentru fiecare tip de călător așa că vom gasi cu siguranță o variantă care ți se va potrivi.

* Per persoană

Detalii

(0)

Cambodgia Grand Tour

Cambodgia este cu siguranță o țară fascinantă ce trebuie vizitată măcar o dată în viață. Dacă dorești să cunoști și să explorezi cât mai multe fețe ale sale, alege pachetul Cambodgia Grand Tour și vei avea o vacanță de neuitat!

1.550 * Per persoană

Detalii

(0)

Thailanda & Cambodgia Mix

Două țări cu o cultură relativ asemănătoare și totuși atât de diferite.Îți recomandăm câte puțin din fiecare pentru a-ți face o idee despre cultura, peisajele și oamenii lor. O să apreciezi Thailanda pentru ospitalitate, deschidere și frumusete, iar în Cambodgia o să fii uimit de simplitate, istorie și puterea de a o lua de la capăt. Ce am găsit ca punct comun între cele două locații a fost zâmbetul sincer al localnicilor și mâncarea excelentă. Vei descoperi mult mai multe la fața locului și cu siguranță vei dori să te întorci și să explorezi fiecare destinație pagină cu pagină.

1.590 * Per persoană

Detalii

(0)

Thailanda Island Hopping

Plaja, soare, briza calda a vantului si nuci de cocos proaspete sorbite in hamac. Cam despre asta e sudul Thailandei. Asta pe scurt. Pentru ca in afara de a sta si a lenevi poti alege dintr-o gama foarte larga de activitati: excursii, snorkeling, kayaking, scufundari si alte sporturi de apa si activitati specifice tarii. Fiecare insula din Thailanda are un aer diferit asa ca merita sa descoperi cat mai multe si sa te bucuri de ce au de oferit. Aceasta varianta poate fi adaptata ca locatii si durata in functie de preferinte.

1.800 * Per persoană

Detalii

(0)

Bali & Insulele Gili

Dacă îți place să explorezi locații mai puțin cunoscute, acesta ar putea să fie pachetul ideal pentru tine. După ce vei vizita insulele Bali, un loc ce trebuie văzut măcar o dată în viață, vei avea ocazia să explorezi micuțele insule Gili: Trawangan, Meno și Air. Aici vei gasi multă liniște, plantațții de cocotieri și aer curat, nepoluat de mijloace de transport motorizat. E musai să încerci turul insulelor Gili cu bicicleta.

1.690 * Per persoană

Detalii

(0)

Insula Bali

Ești gata de aventură în superba insulă Bali? Lasă-te sedus de peisaje superbe și cultura tradițională! Și nu rata cafenelele din Ubud!

1.350 * Per persoană

Detalii

(0)

Simply Singapore

Pregătește-te de aventură într-unul dintre cele mai interesante orașe-stat din lume! Shopping, distracție, muzee, plaje, parcuri și o mulțime de evenimente interesante. În Singapore vei găsi de toate. Ești gata pentru o vacanță de neuitat?

1.190 * Per persoană

Detalii

(0)

Singapore & Bali

Vacanța ideală pentru cei care vor să cunoască două fețe ale culturii astiatice total diferite. După ce vei vizita un oraș-stat cu de toate, diferit față de toate țările din jurul său, te vei putea relaxa pe plajele insulei Bali, o locație ce trebuie văzută măcar o dată în viață!

1.690 * Per persoană

Detalii

(0)

Get the Thailand Experience

Thailanda a fost pentru noi dragoste la prima vedere, sau poate mai potrivit spus - la prima simțire. Așa că am revenit iar și iar. Am cutreierat-o de la nord la sud și înapoi, am sărit de pe o insulă pe alta și ne-am lăsat pierduți pe străzile Bangkok-ului. Am cules cele mai dragi amintiri, locuri, întâmplări și am cunoscut oameni de-ai locului și nu numai care ne-ai schimbat, fiecare câte puțin, ideile despre viață.

1.590 * Per persoană

Detalii

(0)

Vietnam Basic Tour

Vietnam este o destinație cu adevarat inspirată și provocatoare. Vei avea ocazia să găsești o țară care și-a păstrat savoarea tradițională și romantismul vremurilor trecute, dar s-a și deschis repede către lumea întreagă și către modernism.

1.190 * Per persoană

Detalii

(0)

Classic Portugalia – 7 nopți

Lisabona este probabil primul lucru care îți vine în minte când te gândești la Portugalia. După cele 3 zile de hoinărit străzile și dealurile capitalei portugheze te vei îndrepta către spectaculoasa zonă Algarve, te vei bălăci în ocean și vei admira priveliștile de pe stâncile înalte și pitorești.


Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/mandalat/public_html/wp-content/themes/citytours/inc/functions/currency.php on line 235
925 * Per persoană

Detalii

(0)

Classic Portugalia Extended Tour – 10 nopți

O călătorie mai lungă înseamnă mai mult timp de relaxare, explorare și înțelegere a locurilor pe care le vizităm. Astfel am creat o variantă extinsă a turului nostru ”Classic Portugalia”, variantă prin care vei petrece 3 nopți în Lisabona și 7 nopți în Algarve.

1.090 * Per persoană

Detalii

(0)

Plajele din Algarve – 8 nopți

8 nopți în Algarve, zona de sud a Portugaliei, locul de a căror plaje noi ne-am îndrăgostit iremediabil și din care nu am mai fi plecat. Sagres, Lagos, Praia da Rocha, Portimao, Quarteira, Falesia, Faro - le poți explora pe toate sau poți vedea doar ce ți se pare ție mai interesant, noi îți stăm la dispoziție cu sfaturi și recomandări din propria experiență.  

890 * Per persoană

Detalii