Lună De Miere în Maldive - Top 5 Resorturi și Ghid De Călătorie | Mandala Travel

Lună de miere în Maldive – Top 5 resorturi și ghid de călătorie

1. Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Resort Beach

Dacă vă gândiți la o destinație pentru luna de miere în Maldive, Kuredu Island Resort & Spa trebuie să fie pe lista voastră. Situat pe o insulă privată în atolul Lhaviyani, acest resort vă oferă o experiență de neuitat într-un decor tropical de vis.

Locație: Kuredu Island este o bijuterie ascunsă în inima Oceanului Indian. Cu plaje cu nisip fin, ape cristaline și o vegetație luxuriantă, vă veți simți ca într-un rai tropical. Kuredu Island Resort este localizat la 35 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male. 

Cazare: Resortul oferă multe opțiuni de cazare, de la bungalouri confortabile cu vedere la grădină sau la ocean până la vilele luxoase situate pe apă sau pe plajă. Kuredu Island Resort include și o zonă destinată exclusiv adulților, perfectă pentru cuplurile aflate în luna de miere. Indiferent de alegerea făcută, veți găsi facilități moderne și decor elegant, pentru o experiență de neuitat.

Facilități și Activități: Kuredu Island Resort & Spa nu se limitează doar la plaje spectaculoase. Cu siguranță nu veți avea timp să vă plictisiți aici. Veți găsi activități diverse, de la sporturi acvatice precum snorkeling și scufundări până la terenuri de tenis, fotbal sau golf. Există, de asemenea, posibilitatea de a organiza o cină romantică pe plajă sau o ceremonie simbolică de căsătorie. 

Price Range: Intervalul de prețuri pentru Kuredu Island Resort & Spa variază în funcție de tipul de cazare și de perioada anului. În general, tarifele pornesc de la aproximativ 350 USD pe noapte pentru garden bungalows și pot ajunge la 700 USD sau mai mult pentru vilele pe apă. 

Mai multe informații despre Kuredu Island Resort & Spa:

 • All inclusive: da
 • Adults Only: nu
 • Zone destinate exclusiv adulților: da (camerele Sangu)
 • Număr de camere: 389
 • Transfer de la aeroport: hidroavion
 • Bungalouri pe apă: da
 • Organizare ceremonie nuntă pe plajă: da, începând cu 1500 USD/ ceremonie

2. Kuramathi Maldives Resort

Luna de miere Kuramathi

Kuramathi Island Resort este o comoară a Maldivelor, situată în mijlocul Oceanului Indian, unde romantismul se îmbină perfect cu natura exotică. Cu plaje întinse, recife de corali bogate și facilități de top, acesta este locul ideal pentru o lună de miere sau o vacanță romantică.

Locație: Kuramathi Island Resort se află în atolul Rasdhoo, la 56 de km de aeroportul din Male. Insula pe care se află resortul are aproximativ 1.8 km lungime. Accesul la resort se face printr-o călătorie de aproximativ 75 de minute cu barca sau 20 de minute cu hidroavionul din Aeroportul Internațional Male.

Camere: Kuramathi Island Resort oferă mai multe variante de cazare, de la vile spațioase cu vedere la grădină sau ocean până la vilele luxoase pe apă sau vile cu piscină destinate exclusiv cuplurilor în luna de miere. Veți fi răsfățați cu facilități moderne și cu un design elegant, conceput pentru confort și intimitate.

Facilități și activități: Acest resort pune la dispoziție o gamă largă de facilități, inclusiv 10 restaurante și 7 baruri, un centru spa excelent, teren de tenis și activități precum scufundări, snorkeling și excursii de observare a delfinilor.

Price Range: Intervalul de prețuri pentru Kuramathi Island Resort variază în funcție de tipul de cazare și de sezonul vizitat. Tarifele pot începe de la aproximativ 600 USD pe noapte pentru camere și pot ajunge la 1200 USD sau mai mult pentru vilele pe apă. 

Mai multe informații despre Kuramathi Maldives Resort:

 • All inclusive: da
 • Adults Only: nu
 • Zone destinate exclusiv adulților: nu
 • Număr de camere: 360
 • Transfer de la aeroport: speedboat sau hidroavion
 • Bungalouri pe apă: da
 • Organizare ceremonie nuntă pe plajă: da, începând cu 2515 USD/ ceremonie

Ceremonie nuntă pe plajă la Kuramathi Maldives Resort

3. Lily Beach Resort and Spa

Luna de miere Lily Beach Resort and Spa

Situat pe insula Huvahendhoo din atolul Ari Sud, Lily Beach Resort & Spa este un adevărat refugiu de lux în mijlocul paradisului maldivian. Cu plaje cu nisip fin, apă cristalină și servicii de excepție, acest resort oferă o experiență unică pentru cuplurile aflate în căutarea unei luni de miere de vis sau a unei vacanțe romantice perfecte.

Locație: Lily Beach Resort & Spa este situat într-un cadru natural deosebit, oferind o priveliște spectaculoasă asupra oceanului. Cu o scurtă călătorie cu hidroavionul de aproximativ 25 de minute din Aeroportul Internațional Male, ajungeți într-un paradis autentic unde timpul pare să se oprească.

Cazare: Lily Beach Resort & Spa dispune de o gamă variată de opțiuni de cazare, de la camerele elegante cu vedere la ocean sau la plajă până la vilele luxoase cu piscină privată, situate pe plajă sau pe apă. Camerele și vilele sunt frumos decorate și echipate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă și romantică.

Facilități: Lily Beach Resort & Spa oferă o serie de facilități pentru a vă răsfăța în timpul șederii, inclusiv restaurante, baruri, un concept all inclusive premiat, un spa de top, un teren de tenis. De asemenea, resortul oferă diverse activități, precum snorkeling și scufundări, sau diverse excursii pe apă. Cu siguranță va fi o lună de miere plină de experiențe inedite. 

Price Range: Intervalul de prețuri pentru Lily Beach Resort & Spa variază în funcție de tipul de cazare și de sezon. Tarifele pot începe de la aproximativ 800 USD pe noapte pentru camere și pot ajunge la 2000 USD sau mai mult pentru vilele pe apă. 

Ceremonie nuntă pe plajă la Lily Beach Resort & Spa.

Mai multe informații despre Lily Beach Resort & Spa:

 • All inclusive: da
 • Adults Only: nu
 • Zone destinate exclusiv adulților: da (o piscină și un bar adults only)
 • Număr de camere: 120
 • Transfer de la aeroport: hidroavion
 • Bungalouri pe apă: da
 • Organizare ceremonie nuntă pe plajă: da, începând cu 950 USD/ ceremonie

4. Meeru Island Resort

DJI 0079 21

Meeru Island Resort & Spa este o destinație de vis în Maldive, situată pe o insulă de 1250 m lungime și 350 m lățime. Cu plaje cu nisip fin, apă cristalină și servicii de înaltă calitate, acest resort este alegerea perfectă pentru o lună de miere sau o vacanță romantică.

Locație: Situat în atolul North Male, Meeru Island se află la o călătorie de aproximativ 50 de minute cu barca de la Aeroportul Internațional Male sau la 15 minute cu hidroavionul, oferindu-vă o priveliște magnifică asupra insulelor și a recifelor de corali. Aici, timpul pare să se oprească, iar fiecare moment devine o amintire prețioasă.

Cazare: Resortul oferă 6 tipuri de camere confortabile: vile cu vedere la grădină, vile cu vedere la plajă, vile cu vedere la plajă și jacuzzi, vile waterfront, bungalouri pe apă și vile cu două dormitoare. Indiferent de alegerea făcută, vă veți bucura de servicii de calitate și o lună de miere exact cum ați visat. 

Facilități: Meeru Island Resort & Spa dispune de două restaurante tip bufet, trei restaurante a la carte, cinci baruri și un spa. Resortul oferă, de asemenea, posibilitatea de a rezerva excursii de scufundări sau snorkeling, cine pe plajă la lumina lumânărilor sau croaziere romantice la apus. Meeru Island Resort are și un muzeu care poate fi vizitat de oaspeții săi: Muzeul Industriei Turismului din Maldive. 

Price Range: Intervalul de prețuri pentru Meeru Island Resort & Spa variază în funcție de tipul de cazare și de sezonul vizitat. Tarifele pot începe de la aproximativ 500 USD pe noapte pentru camere și pot ajunge la 1000 USD sau mai mult pentru vilele pe apă sau pachetele all-inclusive. 

Ceremonie nuntă pe plajă la Meeru Island Resort and Spa.

Mai multe informații despre Meeru Island Resort and Spa:

 • All inclusive: da
 • Adults Only: nu
 • Zone destinate exclusiv adulților: da (bungalourile pe apă, o piscină, un bar și un restaurant adults only)
 • Număr de camere: 286
 • Transfer de la aeroport: speedboat sau hidroavion
 • Bungalouri pe apă: da
 • Organizare ceremonie nuntă pe plajă: da, începând cu 850 USD/ ceremonie

5. Sun Siyam Olhuveli Maldives

luna de miere Sun Siyam Olhuveli Maldives

Sun Siyam Olhuveli Beach & Spa Resort este unul dintre cele mai fermecătoare resorturi din Maldive, oferind o experiență de neuitat cuplurilor în căutarea unei luni de miere la superlativ. Cele trei insule pe care se întinde resortul îți vor răsfăța toate simțurile și te vor lăsa cu amintiri de neuitat. 

Locație: Situat pe insula Olhuveli din atolul South Male, acest resort se află la 45 de minute distanță cu barca de Aeroportul Internațional Male. Cu priveliști spectaculoase asupra recifurilor de corali și a apelor azurii, ajungeți rapid într-un colț de rai. 

Cazare: Sun Siyam Olhuveli propune o varietate de opțiuni de cazare, începând de la camerele cu vedere la plajă până la vilele de lux cu piscină privată, situate pe plajă sau pe apă. Camerele și vilele sunt spațioase, elegant decorate și dotate cu facilități moderne pentru a vă asigura un confort desăvârșit în luna de miere.

Facilități: Acest resort te va fermeca la capitolul facilități. Printre acestea amintim trei piscine, centru de scufundări, sală de fitness, terenuri de tenis și volei, două centre spa, 11 baruri și restaurante. Deasemenea, Sun Siyam Olhuveli oferă și posibilitatea de a rezerva excursii pe apă pentru a te bucura la maxim de natură și de experiențe inedite în luna de miere. 

Price Range: Intervalul de prețuri pentru Sun Siyam Olhuveli Beach & Spa Resort variază în funcție de tipul de cazare și de perioada anului aleasă pentru călătorie. Tarifele pot începe de la aproximativ 600 USD pe noapte pentru camere și pot ajunge la 1500 USD sau mai mult pentru vilele pe apă sau pachetele all-inclusive. 

Ceremonie nuntă pe plajă la Sun Siyam Olhuveli .

Mai multe informații despre Sun Siyam Olhuveli Maldives:

 • All inclusive: da
 • Adults Only: nu
 • Zone destinate exclusiv adulților: da (o piscină și un bar adults only, Romance Island – una dintre cele 3 insule din care este format resortul este destinată exclusiv adulților)
 • Număr de camere: 298
 • Transfer de la aeroport: speedboat
 • Bungalouri pe apă: da
 • House Reef: da
 • Organizare ceremonie nuntă pe plajă: da, începând cu 1090 USD/ ceremonie

Citeste mai multe despre experientele noastre pe Blog sau consulta ofertele noastre de vacante exotice sau luni de miere!

Love,

Ralu