Broșură „Get the Thailand Experience”

Cu foarte mult entuziasm lansăm un proiect de suflet: primul grup cu însoțitor organizat de Mandala Travel. Și ca primă destinație nu puteam alege altceva decât Thailanda.

Thailanda a fost pentru noi dragoste la prima vedere, sau poate mai potrivit spus – la prima simțire. Așa că am revenit iar și iar. Am cutreierat-o de la nord la sud și înapoi, am sărit de pe o insulă pe alta și ne-am lăsat pierduți pe străzile Bangkok-ului. Am cules cele mai dragi amintiri, locuri, întâmplări și am cunoscut oameni de-ai locului și nu numai care ne-ai schimbat, fiecare câte puțin, ideile despre viață.

Ne-am hotărât că a venit momentul să împărtășim și cu alții la fața locului ce ne-a impresionat și ne-a făcut să iubim atât de mult locurile astea. Și am adunat într-o călătorie relaxată, fără alergătură și cu timp destul pentru admirat și reflectat – cele mai importante experiențe pe care considerăm că le are Thailanda de oferit. De la străzile colorate și aglomerate din Bangkok, la liniștea plajelor boeme din Koh Lanta și stâncile spectaculoase care ies din mare în Aonang. Nu puteau lipsi din călătoria noastră o vizită până la superbele insule Phi Phi, Railey Beach sau un curs de gătit tradițional thailandez. Totul amestecat cu apusuri, voie bună și dragoste pentru lumea asta mare și diversă în care trăim.

Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu călătoriile și ofertele noaste.