Siguranta ta conteaza!

Este extrem de important să avem asigurări medicale atunci când plecăm într-o călătorie. Asta pentru că evenimente neprevazute se pot întâmpla oricând și costurile de îngrijire medicală pot să se ridice la sume foarte mari în diferite locuri din lume.

Există doua tipuri de asigurări medicale care pot fi încheiate înaintea plecării:
  • Asigurare clasică (acoperă cheltuielile în cazul imbolnăvirii, accidentelor, a pierderii documentelor de călătorie, pierderii documentelor de plată, etc) – se poate încheia oricând după achiziționarea unui pachet turistic. Are mai multe variante (premium, family, etc) în funcție de numărul de persoane din grup și de suma maximă asigurată
  • Asigurare Storno (acoperă restituirea cheltuielilor de călătorie în cazul anulării sau întreruperii acesteia) – se poate încheia până la cu o lună înainte de plecare sau obligatoriu în aceeași zi cu efectuarea rezervării pachetului turistic

Toate produsele promovate pe website-ul Mandala Travel  includ o asigurare de călătorie clasică, însă nu includ asigurarea storno. Pentru pachetele taylor made discutăm împreună cu clienții noștri pentru a include în pachetul turistic cea mai potrivită variantă de asigurare.

Pentru mai multe detalii referitoare la asigurările de călătorie oferite de Mandala Travel te rugăm să ne contactezi . Poți să faci asta prin formularele de pe site, la telefon, prin email sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.